Jump to content

Svetlin87

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4f

Персонална информация

  • Локация
    гр.Варна

Svetlin87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен теча на масло е от дясно от страната на пасажерското място ,капака. Където е обтегача викат някой може да е от турбото ,но според мен хич не е от там и се стича по картера отпред ,малко масло губи щом не го засимам като го проверявам.В един сервиз викат че може да е от вторият картер ,възможно ли е това , а от ляво е сух мотора няма нищо.
  2. Знам,че може през скоростната кутия ,но има някакъв теч лек на масло който незнам дали може да е от обтегачите ,защото където е единият от горните има омасляване точно там.
  3. Аз искам да взема така след 2011 година а6 ,продавам мойта, но ако не я продам ще я правя .При мен разхода във Варна отива поне 12,13'и нагоре в задръстванията. Даа разбирам ,аз тези километри трудно ще ги навъртя с мойто каране с месеци стой без да се кара .А цена за труд долу горе каква ,ви взеха на вас ,със сигурност ще излезе и друго като се свали мотора то си е нейзбежно. Благодаря .Тук във форума се пише така @zhelyazA6 ще го потърся и в Бургас ме устройва ,бяха ми казали само оригинални части ,защото тези който не са след 20хил. км разтягали пак верига ,но явно ти си доволен от тези части,а при теб вади ли се мотора пак.
  4. Даа разбирам ,аз тези километри трудно ще ги навъртя с мойто каране с месеци стой без да се кара .А цена за труд долу горе каква ,ви взеха на вас ,със сигурност ще излезе и друго като се свали мотора то си е нейзбежно. Благодаря .Тук във форума се пише така @zhelyazA6 ще го потърся и в Бургас ме устройва ,бяха ми казали само оригинални части ,защото тези който не са след 20хил. км разтягали пак верига ,но явно ти си доволен от тези части,а при теб вади ли се мотора пак.
  5. Благодаря .Тук във форума се пише така @zhelyazA6 ще го потърся и в Бургас ме устройва ,бяха ми казали само оригинални части ,защото тези който не са след 20хил. км разтягали пак верига ,но явно ти си доволен от тези части,а при теб вади ли се мотора пак.
  6. Това е цена за обтегачите само нали ,в повечето случай те заминават само,а къде ви ги сменяха ,някой сервиз във Варна знаете ли където ще направят добре ремонта
  7. А каква цена беше комплекта ,при мен има тракане лека когато е студена за секунда ,а най се чува след като загрее и я изгъся и след около 5 ,10 минути я запаля тогава итраква пак за малко ,може би са горните обтегачи.
  8. Здравейте колеги да ви попитам за надежден сервиз във гр. Варна за смяна на вериги и обтегачи за модел ауди а6 3.0 tdi 4f 2005 год. и да имат нормални цени за труд ,че в един сервиз ми искаха на пръв поглед 2000лв.Дали някой знае цени на комплекта ,в интернет има комплекти до 1000лв ,но дали си заслужават на febi и swag.
×
×
  • Create New...