инжектопляктор

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

About инжектопляктор

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi 80 B4 ABT 2.0

Персонална информация

 • Location
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Привет, Имам проблем с аудито. Понякога на произволен принцип, рядко... Забива при ускорение. Не може да вдигне повече от 2000 оборота и няма мощност. През останалото време е ок. Кабели и свещи са нови. Бобина, датчик на хол? Прави го и на газ и на бензин. Обикновено като я запаля и като карам понякога губи, после се оправя.
 2. Интересното е, че при включена скорост не можеш да преместиш лоста че да чукне. Когато е изключена от скорост - може да чукне в купето предполагам. Гледах за монтажа и в онзи сайт за автотунинг и никъде не пише, че може да има нещо такова. Тампоните на кутията и мотора как да ги проверя? И отдолу лесно ли се стига лостовия механизъм за превключване на скоростите? Що иде реч до включването на скоростите - няма нищо общо с преди. Включват почти идеално.
 3. Сложих новия шарнир. Дойде от аутопауър. Превключва Ок. Но на 1 и 2 като дам по-наляво лоста чука все едно се удря някъде долу. Някой с идеи какъв може да е проблема и как да се реши?
 4. Колега, можеш ли да ми го намериш това и да ми съдействаш да ми го изпратят? Аутопауър върнаха отговор че го нямат. Никъде го няма.
 5. Купувам лайстнни/кори около предното стъкло вътре за Audi 80 B4 За контакти - на ЛС или нула осем седем шест пет четири осем четири две едно. За цялата страна. Може да ми ги пратите с Еконт.
 6. Благодаря. Имам резервно оригинално, но благодарение на теб поръчах и от Голф1 и ще пробвам с него. Писна ми тия скорости да ги улучвам на магия, най-вече задната. Надявам се ще се оправи това?
 7. Можеш ли да го покажеш или нарисуваш картинка преди да разглобява някой да го види? Не го намерих, но го поръчах от Интернет. Мейле 55лв, JPGroup - 38лв. Ентусиазира ме, но какво означава "1см от втулките"? Да знам какво да правя, ако реша да модифицирам и аз.
 8. Откъде? Не ми излиза никъде с тоя номер нищо в БГ.
 9. Какъв е парт номера или можеш ли да го покажеш? Заръчал съм го от колегата по-горе, но ми е интересно от Б2 или голф1 става ли без преправяне? Защото за Б2 излиза май 903711118E, а това го няма никъде. А за Голф1 излиза като резултати съвсем различна система за превключване.
 10. Къде мога да намеря по-евтино тампона за скоростния лост, където влиза ябълката? Каталожен номер 893 711 334 B Излиза по-евтино само в Русия - на цена 60-70лв. В България ми искат близо 200! Заместителите на JP Group и OSCA ги няма също, всички казват че са спрени от производство. Тая част се ползва в Ауди до 2002 година, така че е странно да е ненамираема. Средното на тая снимка търся. 200лв за пластмасово-гумен тампон на метална планка е лудост! Един двигател излиза 150лв втора ръка. За 300 ще взема още едно ауди цялото за резервни части - бракувано!
 11. Жилата са били много натегнати от майстор, при който бях я оставил. Рибката не може да слезе по тази причина. На аудито отдолу св натягат и е неудобно. Късно го видях