Jump to content

Georgfranko

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Georgfranko

  • Рожден ден 7.09.1992

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C7 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Georgfranko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @kpematop да реални са . Смених алтернатор и всичко се оправи .
  2. Здравейте , в един момент ми светнаха няколко неща , диференциал и алтернатор . 3 дни не карах колата и вчера минах 17 км. с нея . Алтернатора не се появи пак , но диференциала е там . Предполагам че маслото на задният диф е намаляло защото не съм в аварийни режими и колата си се движи както винаги , но този алтернатор ми стана интересно от какво може да се появи от нищото . Някаква идея ?
  3. Здравейте, някакви предложения къде да отида за да ми засилят колата . 2011 3.0 дизел 245 коня . Все се каня но не знам при кого да отида .
  4. Здравейте, къде мога да оставя колата за да ми сложат Apple car play и ако е възможно навигацията да се показва на километража . Виждал съм някакви модули в интернет , но ще мине по спокойно ако има някой гараж който ги слага и знае какво прави . Поздрав
  5. @vle4ugoto 255 / 35 / 20 . Иначе благодаря за жеста
  6. Здравейте, миналото лято задна дясна и отиде борда и е за боклука . Въпросът ми е : мога ли да сменя само нея със същата марка / модел / размер нова от магазина или е по добре някоя употребявана със същият размер но друга марка . Питам защото никъде не намирам употребявани Michelin Pilot Sport 4s с моя размер .
  7. Georgfranko

    3.0 TDI 245 Stage 1 Remap

    @МИТАКА1654 Погледнах в големия талон но пише само CDU029322. Дали е D или C накрая незнам.
  8. Georgfranko

    3.0 TDI 245 Stage 1 Remap

    Здравейте, усеща ли се разликата от 245 на 290 к.с. И 500 на 600 нютона и ОК ли е за ежедневно ползване ( говорим за нормално шофиране и изпреварване извънградско , без раздаване на газ и силови стартове от 0 до 100 нон стоп ) . Чудя се дали да засиля C7 и събирам мнения
  9. Georgfranko

    Снимки на А6 4G

    И моето само че тези 20ки изобщо не са ми удобни за път , бих сложил 18ки но пък ми харесва визията с 20 :/
  10. Здравейте, ако някой продава Ауди А6 C7 с 3.0 TDI или 3.0 TFSI моля да ми пише
  11. Здравейте, реших да си направя подарък за 30 годишнината и се спрях на 2013 - 2015 C7 biTDI предимно заради 8ZF кутията . въпросът ми е какво да гледам при оглед и какво може продавача да скрие при тест драйв . Как е надеждноста на автомобила и може ли да се засилва двигателя ? като цяло съм се спрял на този екземпляр : https://m.mobile.bg/details/11634997172362136 На пръв поглед изглежда добре .
  12. Здравейте, някой да познава добър сервиз в Пловдив, който би ми премахнал вихровите клапи софтуерно и хардуерно. Омръзна ми да се занимавам с тях вече... Само за Маднес знам .
  13. Здравей, лично аз съм много доволен от B8 но сега ще го сменям за C7 просто защото ми харесва визията / интериора а и откакто съм с дете и ми трябва повече място. За шофиране отпред е удобно и просторно , но на пътниците отзад ще им е тясно на краката. Ако пътуваш сам тогава е достатъчно голяма .
  14. Здравейте, става на въпрос за Audi a4 B8 2.7 TDI 2008 Година. Колата я имам от 2 години и до момента не съм имал проблеми с нея. Днес запалих и таблото ми светна като центъра по време на коледно празненство и колата влезна в авариен режим.Преди това никога нищо не ми е светило по таблото. Закачихме я с ODB четец и ми изкара следните грешки : Throttle/Pedal Positioning sensor Throttle Actuator Control (Bank1) -Performance Intake Manifold Runner Position Sensor - Range/Performance Intake Manifold Runner Position Sensor - Bank 2 Temperature Flap Motor Engine Control Module (ECM) При опит да я подкарам стигам до 30 км/ч и след това без значение дали оборотите са на 4 хиляди или 2 хиляди ускорението е с по един километър в секунда. Можете ли да ми препоръчате Сервиз в Пловдив който може да ми направи диагностика и да ми направи необходимият ремонт. Извинявам се ако темата е начинаеща, но ми е първи автомобил и не разбирам от двигатели. Много благодаря предварително!
  15. Да, и аз го използвам само извънградско , но преди 3 месеца когато купих колата познат ми каза изрично да не пипам скоростите в движение и ми беше странно да спра за да включа С и тогава да продължа. Добре че има Форум за да разбера истината мерси .
×
×
  • Create New...