zhelyazA6

Members
 • Content Count

  1,583
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

4 Followers

About zhelyazA6

 • Rank
  Ауди маняк

Друго

 • Kaра
  A6 4G 3.0T

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Варна
 • Interests
  Audi diagnostics, flash and tuning

Контакти

 • Skype
  zhelyaz

Recent Profile Visitors

3,169 profile views
 1. Виваком съм ги зачеркнал отдавна, също като ментел.... Не познават значението на думата клиент.
 2. @manchorov СтанА ясно, че и ти американка си виждал на картинка само или си чел и чувал легенди... Никой не превъзнася американките. Все същата кола е, правена в Германия. Ама идва на друга цена и там е разликата. Явно и други неща не са ти ясни, щом си мислиш, че само тук в бг сме тарикати. Истината е, че сме много назад. Останалата част на света се спуква да купува "отпадъци" от щатите. И друго ще ти напиша, леко да се усетиш вкуса. Всичките коли оттам идват чисти отдолу, все едно си ги минал със водоструйка и препарат. И това не са мои заключения, а на майсторите които са виждали всякакви бижута от германия...
 3. По-надолу в коментарите има 1-2 снимки. Ама отзивите не са много добри... Иначе, уж снима 360 градуса, ама знам ли?
 4. Може ли мнение за модела от линка долу? https://www.amazon.com/Trochilus-Cam,Car-Wide-Angle-Panoramic-Dashboard/dp/B07H3Q2VPH Седи ми тука от много време и се чудя струва ли си да мисля да я слагам или да я засилвам... Харесва ми, че има и задна камера, но само толкова разбирам... 😂 Мерси.
 5. Оф, помня ли го вече?... Тая снимка е от 2017, а колата я правих преди това. Сигурно 3М...
 6. Може и да е субективна преценката заради ъгъла и позицията на камерата, но на пръв поглед ми се стори, че доста мърда мотора.
 7. Табло пиано лак, лайсни фолирани
 8. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11592850737030258&slink=h5wcko
 9. Генерацията, и по-специално средното гърне или т.н. "куфар" дрънчи/звъни по този начин - т.н. дроун. Моя смятам да го махам много скоро. И задните гърнета може да дрънчат. Тая генерация е много скапана и трябва да се преправя. При мен меките връзки отпред са сдали багажа тотално и даже имам леки вибрации точно на 1500 об. Аз съм без катове. Мислех, че са тампони или хидро, но вдигнахме колата на подемник и огледахме всичко. Няма никакви ламарини, които могат да причинят това. Беше ми трудно да повярвам, че гърнетата може да дрънчат по този начин.
 10. Ми сигурно са умрели и не работят вече... За друго не се сещам
 11. На 4F-а лампата светваше на около 50 км оставащи по борд. Стигал съм и до 0 км оставащи по борд. Карам още 20 км градско и отивам да зареждам до горе - оказва се че имам 2-3 лтр. Познавах си колата и си позволявах такива експерименти. Значи при 0 км по борд има около 5 л в резервоара. Така че @Диньо Добрев според мен не е проблем, че не свети лампата.
 12. Има ли шанс да разбереш какво са сътворили преди теб? Възможно е буксите да са били различни или да не са наредили крачетата правилно или да са пропуснали нещо. Странно, че само дългите не работят, защото грешката е че няма сигнал към модула... Сменял съм фарове от US към EU на А3/8V и всичко е plug&play въпреки че са хардуерно различни...
 13. Цената е като за S или RS бимумеча. 65 бона за 2015та? 😂 Автора, мой познат продава фейсово А6 3.0Т, 2016та с 20 бинки надолу. Ако случайно поглеждаш и към бензина.