Jump to content

maldoom

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8 d2 4.2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

maldoom's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това, което открих, е че при v10 двигателя клапите още наречени swirl flaps са отворени на празен ход и съответно след 4000 оборота. То ест изхождайки от тази логика при мен не са играли роля за неравномерната работа при idle speed.
  2. Свалих колектора и клапите бяха заседнали в това положение. Явно бая време не са играли. Не успях да ги разкарам и сглобих всичко като ги сложих в положение затворени. Разлика няма за момента. Може би на D оборотите на празен ход са малко по ниски.
  3. Ок. Е го сваля и ще пиша. Благодаря.
  4. Виското на перката е ок. Всички ролки, водна помпа и ремъци са сменени преди 15000км.
  5. Здравейте колеги. Вече 3г. близо имам звярът и е напълно и редовно обслужван. Откакто е при мене издава подобен на прехлипване или претрисане звук откъм всмукателния колектор на празен ход, доколкото мога да го локализирам. Колата работи перфектно и равномерно, но звука ме дразни. Знам, че няма как без да се чуе да се определи и давам линк към клип ако свърши работа.
  6. Здравейте, дойде време тази красавица да си намери нов стопанин поради закупуване на друг семеен параход. Накратко. Колата е вност от Италия и е на 180000км. по километраж. Имала е един собственик преди мен в България и е седяла предимно в гараж. По колата са сменени много неща с оглед това да не се налага на път с две деца да се появяват изненади. Сменени: воден радиатор(старият е здрав), термостат(оригинален), антифриз, водна помпа, ремъци , ролки, рециклиран алтернатор, нов акумулатор Бош, нов дебитомер Бош, масло кутия с оригинално ZF, смяна на масло двигател и филтри на 8000км не повече, нов десен кормилен накрайник, реглаж преден и заден мост, нови летни гуми General и още по- нови зимни Yokohama. Нови предни и задни пружини и амове (стандартна височина). Старите спортни се пазят просто колата ми беше доста твърда и ниска. Всичко от гореизброените е сменено в рамките на изминалите 10000км. и по - малко от една календарна година. Колата е доста запазена и приятна за каране. Цена за форума 11000. Без зимните гуми договаряне. Подарък напречни релси за тавана. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11592833693496232&slink=fwsckn
  7. maldoom

    Тампони за повдигане

    Колеги, решил съм и аз да жертвам стабилността за сметка на височината и комфорта на моята А8 D2 sline. Посъветвайте ме , каква марка амове и пружини да сложа. Искам да сменя всичко отпред и отзад и колата е без газ. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...