Jump to content

bujiiiii

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 4.2 Quattro

Последни посетители

1563 профилни разглеждания

bujiiiii's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. bujiiiii

    Теч на антифриз

    Ето колега. Незнам кой банк е.
  2. bujiiiii

    Теч на антифриз

    Здравейте колеги, със захладняване на времето отново се появиха старите болежки свързани с теч на антифриз. Колата е а8 д2 4.2. Знам ,че този модел имат проблем с някаква пластмасова тръбичка, която ебила труднодостъпна за смяна. Питането мие някой има ли снимков материал и знае ли къде е точното и местоположение? При мене тече от лявата част на двигателя.
  3. Да , събира се вода при акумулатора.
  4. Благодаря колега. Труднодостъпни са ,но свърших работа. А случайно да знаеш къде е дренажа на кутията на акумулатора?
  5. Здравейте, събира се голямо количество вода под предното стъкло,а там ми е голяма част от електрониката. Някой да знае къде се намират пробките за източване на вода. Колата е Ауди а8 д2
  6. Колега благодаря за инфото. Свалих колоните ,но е мн кофти захващането.Имам едни от а4-б6 но не стават. Можеш ли да се сетиш за модела дето си купил от технополис. Ще съм ти много благодарен.
  7. Някой знае ли как се свалят задните колони на кората? Имам скъсана мембрана на баса и искам да си сложа обикновена колона.
  8. За а8 ги дават на 310 мм с 14 мм дебелина на намотката. Има алтернативен вариант на 334 мм,но на 348 мм не съм виждал. Днес ще се поразровя да видя за какво точно ми казваш.
  9. Мойта е 4.2 299 к.с. в Благоевград данъка ми е 495 лв за 2019 г. Колега дай точни данни на автомобила или шаси и мога да ти намеря пружини. Работя в магазин за авточасти и имаше налични,преди месец някъде ги гледах.
  10. Аз си взех подложки с дебелина 4 см и 2 см. Довечера ще ти пратя снимки. Другата седмоица ще я вкарам в сервиза и ще ти кажа кои са станали.
  11. Колега купуват ги доста тези тампони за повдигане,но за а8 досега никой не е търсил поне в нашия магазин. Ето снимка на колата.
  12. Колеги благодаря за коментарите. Работя в магазин за авточасти и са ми ясни вариантите. Питането ми беше дали някой СОБСТВЕНИК на а8 е правил този номер. Има много видове тампони за повдигане,но са по модел автомобил - за а8 няма. Ще сваля пружината и ще замеря диаметара и ф-то и ще си намеря това ,което търся. Просто исках да избегна тази процедура по сваляне два пъти на пружини. Иначе амортисьорите ги смених преди две години ,а пружините преди няколко месеца. Работя в магазин за авточасти и са ми ясни вариантите. Колега запознат ли си от кой модел а6 пружините са съвместими? От дизелова а8-ца 3,3 или 2.5 са по подходящи според тебе?
  13. Здравейте, Искам да сложа тампони за повдигане на задните пружини на ауди а8 д2 . Някой знаели колко е диаметъра на задните пружини или евентуално какво Ф и колко сантиметра трябва да са тампоните за повдигане?
  14. bujiiiii

    Парно

    Колега оправи ли проблема?
  15. Здравей колега. И аз го имам същия проблем и още не съм го решил. И аз чакам мнения и снимки от колеги за решението на проблема.
×
×
  • Create New...