Jump to content

arturartur

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

arturartur's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не съм убеден, че само превишената скорост е причина за зелената обувка, защото на магистралата при 130 пак се показваше тоя чепик, но щом казвате, карай. Не че ми е зор, просто ми беше интересно. Нова кола е и ми беше странно. Тя е на жена ми, но като се качих аз и ми направи впечатленеи. Ама да кара, да се кефи тя, пък аз така или иначе няма да я карам тая пущина. Иначе върви като гламаво това магаре. Но има много голяма "дупка". Натискаш педала, мисли около секунда, секунда и нещо и после ти чупи врата. Аз ще взимам само, за да я вкарвам в обороти чат пат, да продухам тръбите, дето се вика. хахаха Добре пичове, със здраве на всички и много безаварийни километри. Дано не ми се налага да влизам тука за въпроси. По-скоро за ташак, да си говорим глупости.
  2. Привет. Някой знае ли за какво е зелената обувка, която се показва чат-пат и педала на газта леко ме почуква по крака в такъв момент? Благодаря.
×
×
  • Create New...