Jump to content

Янислав

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 C7

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Янислав's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, не знам дали си решил проблема, но да споделя при мен какво стана. Имах абсолютно същите грешки,и се оказа, че е от буксата на кутията. Имаше вода и масло, смених я и всичко се оправи. Дано съм полезен на някой!
  2. Не знам така ми каза,може да не съм разбрал.
  3. Здравейте отново. Чух се с Мишо (много як пич) , обясних му симптомите и той веднага отсече демпферен маховик.Каза, че по принцип няма ядове да се кара така, но да не ми става навик😉 А и безплатен съвет от него най-добре е оригинален да се сложи,заместители като Luk и Sachs не са добър вариант. Поздрави
  4. Благодаря!Знаете ли му работното време, кога е най удобно да му звънна?
  5. Здравейте,пускам нова тема, защото не намерих проблем като моя. Колата ми е А6 C7 3.0tdi quattro stronic 204к.с.Проблема е следния, сутрин като запалят се чува шум като стържене на лагер, като загрее шума намалява, но не изчезва напълно. Като включа на D шума изчезва напълно, та въпроса ми е нормално ли е това, защото няколко майстора ми казаха, че няма страшно да карам така.Вие как мислите, аз като чуя шум се притеснявам пък не знам. Благодаря предварително!
  6. Здрасти Алекс! 

    Да те питам ако може, какво ти е мнението за масла Yacco? 

    Благодаря предварително. 

×
×
  • Create New...