Jump to content

avimaker

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно avimaker

  • Рожден ден 25 Май

Друго

  • Kaра
    A6 3.0 TDI 4G

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

avimaker's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За съжаление още не съм поправил проблема. Ако това е при скоростната кутия, при мен като сменях масло и филтър преди 2 години нямаше такъв проблем. А иначе проблема си го имах преди и след. Обмислям да правя ъпдейт на софтуера на esp или направо да купя ново (т.е. втора ръка от ebay, че струва една торба с пари , но още не съм решил твърдо.
  2. Мерси за съвета, ама на мен не ми пречи, че набива грешки. Пречи ми, че не мога да го оправя и може във всеки един момент да светне и да остана без системи за сигурност. Явно няма майстор, който да е решил този проблем. Жалко, а има толкова знаещи хора във форума, към които бих искал да се обърна за помощ.
  3. Не е от нея, проблема го имаше преди да сложа салона.
  4. Нямам грешки след като ги изчистя. Може да мине и 3 месеца преди да се появят. Лятото като не пускам подгрева я няма изобщо грешката и карам чисто. Само понякога може да излезе за нивото на фаровете. След като погледна с вагкома има само тази грешка. Но понякога след като се пусне това с абс-а и се изсипе всичко. Тогава може да се активират в рамките на 2 часа още веднъж или два пъти, защото аз гася колата и паля пак, че ме дразнят. После пак ги няма месец например. Или пък през 2-3 дни се появяват няколко пъти и после пак няма. Забелязал съм, че пслед по-обилни валежи се появяват по-често, но не е задължително. Опитвал съм се в тези години да видя кое го предизвиква, но така и не можах да го хвана. Преди близо 3 години сменях верига и масло на скоростите, както и си монтирах ел. кожен салон. След което година и нещо не се появи. Луда работа, побърка ме. Та след изтриване никакви грешки не излизат веднага.
  5. Т.е. според теб проблема ми идва от този модул j533. Трябва да му видя замасяването на първо време? А ако няма какво да се види да търся друг модул за замяна? или този модул 8K0959663 волтаж регулатор, който май е в багажника при акумулатора ако не се лъжа. Не съм го търсил къде стои, но предполагам като гледам какъв дебел сноп е отрязан. Този скрийн шот е от ибей, но гледам е 1:1 с моя по данни от vcds. P.S. между другото относно първият модул за който писах видях че софтуера ми е 0004 много преди тези от бюлетина. Там говорят за коли 2013, а мойта е 2012. Той до колкото виждам е за камерата за лейн асист модул, също новите четат и пътни знаци. Чудя се дали може моят да набива грешки, въпреки, че е по-стар?
  6. Прегледах и при него е ясна работата. Той има следната грешка, която я няма при мен. Address 3B: Sensor Elect. Cannot be reached Почистил е масата и всичко му е тръгнало. Търсейки обаче този сензор попаднах на бюлетин на Ауди, прикачам го. Там се говори за грешка в този модул дори без да я показва като такава. Решавала се със софтуерен ъпдейт на модула. Тъпото е, че ако това е проблема при мен не мога да видя при мен кой е софтуера от това което чета като инфо от vcds. Също ми се разминава с 1 буква "B" кода на модула. Не знам до колко е съществено в случая. Ако ходя до порше запад за това ще дам 100лв за да разбера например, че не се отнася за моя модул например. Дали има начин да се разбере от това инфо дали проблема ми е в този модул и подлежи ли на ъпдейт? ------------------------------------------------------------------------- Address 3B: Sensor Elect. (J849) Labels: 4G0-907-637.clb Part No SW: 4G0 907 637 B HW: 4G0 907 637 B Component: SARA 6D H02 0004 Revision: -------- Serial number: EJ1BPA42039MZQ0 Shop #: WSC 00000 000 00000 ASAM Dataset: EV_SARA 006014 ROD: EV_SARA_006.rod VCID: 2D1C48263A7EDEAC46-8078 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------- MC-10124752-9999.pdf
  7. Не се сменя от само себе си. Само като включа задна по подразбиране намалява силата на звука и после си я оправя. Ами аз това се чудя, ако има развален модул, не би ли трябвало да изпише код за това. Тук на всички модули пише грешка поради грешка в друг модул. мерси, ще погледна да видя. принципно нещо такова търсех, проблем по кабелите и къде би бил.
  8. Няма имобилайзер от застраховател, ако това имаш предвид. Затова избрах Армеец преди време. Аз също не съм монтирал допълнителни такива.
  9. Здравейте всички, надявам се да сте зрави и далеч от ковид-а. Съжалям, ако тази тема се е дискутирала някъде в подробности, но аз лично не намерих решение вече 4-та година. !!! Моля без обиди и подигравки. Ако някой има информация за майстор, който се е сблъскал и решил този проблем, моля дайте ми телефон/координати. Ще бъда безкрайно благодарен. Идеята на поста ми не е да мина тънко, както много от вас са се изказвали в годините, а просто много ми писна вече от тези грешки, които излизат когато си пожелаят, след което може и месеци да не се появят и после отново. Предполагам е нещо по кабелите, но, ако знаех какво е да съм го оправил вече. Минал съм през всичко в годините което съм чел, също съм качил и инфо за акумулатора, на 1 година е и не е проблема в него. Прикачвам снимки какво се показва на таблото както и txt файл с инфо от VCDS за грешките. В общи линии във всички модули пише, че грешката е в друг модул. Игнорирайте грешката за нивото на фарове и за подгрева на пасажерската седалка. 14 Log-6-12-2020-WAUZZZ4G0CN112939-160183km-99533mi.txt
  10. avimaker

    Проблем при палене.

    Хора, не четете явно какво пиша и това е последният ми пост понеже се превърна в нещо от което няма полза. Не го крия защото съм платил, а не знам отговора защото съм платил и го е направил друг, който не ми е казал точно какво. Поради тази причина не мога да бъда полезен. Докато се занимавах аз поствах и питах. Благодаря на всички и съжалявам, ако някой се е засегнал. Нико, към теб бих казал, че когато питам тук не е за безплатен съвет. Понякога дори с пари не може да се реши проблема. Тогава питаш във форум, който е със съмишленици и се надяваш, ако няма решението което търсиш, то поне да има съвет към кой, респективно къде да отидеш за да ти се помогне. Срещу пари разбира се. Не знам защо решихте, че очаквам нещо без пари.
  11. avimaker

    Проблем при палене.

    До Василев, гледай си твоите неща и не се меси там където не разбираш със злободневни коментарчета. Платил съм си и са ми го оправили, затова не мога да опиша тук и да помогна на колегите. Тук съм писал единствено и само когато майсторите, които познавам не са могли да решат проблема. Разочарованието ми идва предимно от такива спамари като теб, които не пишат коментар, който може да бъде полезен, а заливат с хитроумен хейт. Отново моля модераторите темата да се заключи.
  12. avimaker

    Проблем при палене.

    Моля и тук модераторите да заключат темата. Оправих се сам с четене от други форуми. Явно в този форум предимно лакардии. Съжалявам, че ви го казвам, но тежко му на този, който чака помощ от този форум. Има няколко които разбират, но са твърде малко. И за съжаление строго профилирани.
  13. Не, искам да си платя, но няма интерес. Моля модераторите да заключат темата. Ще се оправя сам. Благодаря на всички за помоща.
  14. 🤣 е то май всички форуми са предимно за чесане на езика. Аз за окабеляването ще видя как да стане. Идеята ми е за бокса да се направи тест дали всичко е ок преди да тръгне да се монтира. Колко плати за монтажа, ако може да се споделя такава информация?
  15. Това да не е в началото на студентски град. Имаше преди време там тояга. Сашо ли им беше собственика, не помня добре. Дали няма някой колега от форума който да се занимава с това или да го разбира?
×
×
  • Create New...