Jump to content

Zorba1

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Zorba1

  1. Не е в гаранция. Не знам дали е за смяна, аман от тоя кенеф, Ауди никога повече. В официалния сервиз в Мюнхен съм им оставил пари за ремонти колкото за още един такъв поройник. И постоянно е счупен. Една шапка пари за прогърметина със светкащи копченца и дисплейчета. Да им п_кам на престижа, само по сервизи да висиш и швабите и те да вдигат ръце. Не бяха рейки, не беше въздушно окачване, не беше ГПС антена за 1000 евро, не бяха "разпаднали" се маркучи на кола на 3 г - АМАН!!! Къде да отида да ми кажат каква е ситуацията?
  2. Казаха ми за някаква тандем помпа, че ми била за смяна. Някой знае ли какво е това и къде да отида да ми го сменят? Колко струва? Голям боклук се оказа това ауди, пишман станах с него.
  3. Ужас. Добре, че видях темата, мислех да закарам колата там.
  4. Мултитроника си е проблемен, аз лично бе бих взел.
  5. 1.8 T e по-съвременен като концепция мотор. Аз за 90 000 км бобини не съм сменял. Имах лошия късмет да се счупи мотора, преди това само турбо рециклирах.
  6. E, ако бюджетът на човекът е в тия рамки, колата е запазена и му харесва - защо не?
  7. Аз имах 1.8 Т в Б6 и поради някаква причина скъса биела. Не останах много доволен, а колата беше на 190 000 реални.
  8. И аз следя. Какъв разход може да се очаква градско? Има ли сериозно проблеми този мотор?
  9. Лошото е, че нямам време тия дни. Какво още да гледам, ако опра до оглед, за какво да се внимава?
  10. Здравейте, дойде време да сменявам ситроена и искам пак да карам Ауди, преди имах А4. Спрял съм се на тази обява https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11560849657418409&slink=c13ewa Някой гледал ли я е, може ли да кажете плюсове и минуси, всяко инфо ще е полезно. Мерси.
×
×
  • Create New...