Jump to content

angel4e_sl

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    toyota

angel4e_sl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. абе нали я оправих играта.кво ви пука че не сте помогнали.важното е че сте опитали да помогнете.
  2. вече оправих проблема.но все пак мерси за тва че се опитахте да помогнете. тойота корола е grizzly.
  3. абе споко хора и сама ще се справя.познавам един човек дето разбира от такива неща и ще ми помогне.все пак мерси за помощта.
  4. аха ами мерси ама квото ми казахте го пробвах ама пак не става.Ivo-G четивнимателно- значи изтеглих си една игра- Race 07.инсталирах я.само че не ми се появи иконка, с която да я отворя да играя.питах един приятел и ми каза да пробвам с Alkohol тъй като с Daemon не става.изтеглих си тая програма, инсталирах я и след като дадох на търси имидж файлове то не ми намира никакви такива.а ми казаха че имам такива имидж файлове.и ся не знам кво да правя. дано вече да си разбрал кво искам да кажа.просто искам да разбера защо не ми намира такива имидж файлове или как да ги намеря ако има друг начин?
  5. ами не разбирам защо не може да намери никакви имидж файлове?давам на търси ама то пак не става.
  6. taka sega nqkoi da mi kaje kvo da praq 6toto ni6to ne razbiram.izteglh si alcohol, instalirah q sled tui dadoh na asistent za zapisvane i to ne moga da nameri nikakvi failove.posle otidoh na nameri image failove i tam ni6to ne stana.i kvo da praq sega? angel4e_sl@abv.bg mi e mail-a.pls pomognete mi.
×
×
  • Create New...