Jump to content

D.Atana

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

504 профилни разглеждания

D.Atana's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. D.Atana

    aux audi a6 c5 rns-d

    Здравейте колеги. Закупих този кабел https://protonbg.bg/kabel-multimedien-adapter-mfd-jack-adapter-aux-jack-35mm-audi-seat-skoda-vw-1m-15891 и го сложих в колата. Взех 12v от save мод-а (проверих и има 12 волта), но нещо не ми тръгва. Може ли някакви насоки? Като натискам бутона radio,cd, tv имам само radio и cd. Да не би да трябва да активирам отнякъде tv за да тръгне?
  2. Благодаря да информацията!
  3. последните месеци не съм я карал с повече от 120км. Вчера махнах грешката и днес пак я има. За какво служи този lockup?
  4. Какво ще рече "късите скорости"? Колата е с 5 степенната автоматична скоростна кутия - А6 3.0 бензин 2003год.
  5. Не обичам да имам някакви неизправности по автомобила, колкото и незначителни да са те. Има ли вариант да се оправи тази грешка?
  6. Изтрих я преди 2-3 дни. Днес при проверка пак я има.
  7. Здравейте, След проверка за грешки ми се появиха следните две грешки https://drive.google.com/file/d/1nkKGaLc45gbuGbrmTZymZOd5EW-ldYrf/view Моля някой на който са му се появявали да каже къде е ходил да му ги оправят.
  8. Благодаря ти! Това се оказа че трябва да направя.
  9. Здравейте, Поради удар на колата отпред се наложи да сменя преден десен фар на колата и от тогава ми свети тази грешка. Разбрах, че става дума за нивомат-а. Те от двете страни на колата ли са или само от страната на волана - в случая отляво? Къде мога да отида да ми го оправят?
  10. Добре... откакто съм купил колата не съм правил никакви промени освен монтажа на газова уредба. Може ли монтажниците да са бърникали нещо от към навигацията?
  11. Здравейте, След всяко гасене на двигателя и непалене до час на следващото запалване ми иска код на навигацията. Как мога да изключа постоянното искане на парола на навигацията - RNS-E? ПП: зная си кода на навигацията... омръзна ми да го пиша непрекъснато.
  12. Преди месец и малко сложих газова на romano като теб. Газовата ми бутилка побира 50-52л (в зависимост от налягането на бензиностанцията). Разхода ми е ~18л/100км градско. Когато карам извънградско е към 13л. Като свърши газта и сипеше минава ли автоматично на газ или трябва да я включиш? Защото при мен така се получава - свърши газта и докато не включа газовата си карам на бензин.
  13. и аз търся къде да ми монтират газова. Колата за която ставаше дума е А4, а не А6. Извини ме за правописната грешка. Иначе разликата между А4 и А6 е голяма на задните седалки.
  14. А знаеш ли къде я е сложил стария собственик? Правил ли си някъде настройки на газовата след покупката? Какъв ти е разхода на говиро (бензин и газ) за 100км? Весели празници! Ти с газова ли си? Той ли я е монтирал? Какъв ти е двигателя?
  15. Здравейте, Преди няколко дни си закупих ауди А6 3.0 2002г. Може ли да ме посъветвате каква газова да сложа?
×
×
  • Create New...