Boychev1

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Boychev1

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A3 8L

Recent Profile Visitors

126 profile views
 1. Разглобихме го и всичко изглеждаше наред. За кой контролен клапан става дума и къде се намира?
 2. Здравейте колеги, днес около три часа се занимавахме с климатика на аудито. Компресорът ми беше блокирал, та взех друг (уж здрав). Закачихме го, напълнихме го с фреон и го пуснахме. Компресора тръгна, върти, но не прави налягане - и ниското и високото налягане не са на оптималните барове. Сменихме компресора с още един и пак същия проблем. Възможно ли е да е от клапана на компресора или проблемът друг, защото в тия жеги ще се разтопим!
 3. Намерих едно VDO full fis, но от десничарка. Ще потърся и сивата букса с кабели, понеже моето е half fis. Лоста за борда също ще ми трябва, но знаеш ли дали ще е проблем факта, че е от десничарка и таблото е в мили? Поздрави Намерих едно VDO full fis, но от десничарка. Ще потърся и сивата букса с кабели, понеже моето е half fis. Лоста за борда също ще ми трябва, но знаеш ли дали ще е проблем факта, че е от десничарка и таблото е в мили? Поздрави
 4. Здравейте колеги, Търся си километраж за а3-ката. 2001 фейс е. Няма значение дали е с фул или малък фис, само да не дава ядове. По предпочитание да е VDO. Някой може ли да ме опъти къде има такива или някой който продава. Претърсих всички морги в София и НИЩО. Благодаря предварително!