Jump to content

Boychev1

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L

Последни посетители

424 профилни разглеждания

Boychev1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Разглобихме го и всичко изглеждаше наред. За кой контролен клапан става дума и къде се намира?
  2. Здравейте колеги, днес около три часа се занимавахме с климатика на аудито. Компресорът ми беше блокирал, та взех друг (уж здрав). Закачихме го, напълнихме го с фреон и го пуснахме. Компресора тръгна, върти, но не прави налягане - и ниското и високото налягане не са на оптималните барове. Сменихме компресора с още един и пак същия проблем. Възможно ли е да е от клапана на компресора или проблемът друг, защото в тия жеги ще се разтопим!
  3. Намерих едно VDO full fis, но от десничарка. Ще потърся и сивата букса с кабели, понеже моето е half fis. Лоста за борда също ще ми трябва, но знаеш ли дали ще е проблем факта, че е от десничарка и таблото е в мили? Поздрави Намерих едно VDO full fis, но от десничарка. Ще потърся и сивата букса с кабели, понеже моето е half fis. Лоста за борда също ще ми трябва, но знаеш ли дали ще е проблем факта, че е от десничарка и таблото е в мили? Поздрави
  4. Здравейте колеги, Търся си километраж за а3-ката. 2001 фейс е. Няма значение дали е с фул или малък фис, само да не дава ядове. По предпочитание да е VDO. Някой може ли да ме опъти къде има такива или някой който продава. Претърсих всички морги в София и НИЩО. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...