bobitur

Members
 • Content Count

  709
 • Joined

 • Last visited

About bobitur

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  audi a4 b5

Персонална информация

 • Location
  майна

Recent Profile Visitors

1,847 profile views
 1. Купувам добавка, нож за предна броня за а4 в5 фейслифт. 0897 седем, едно, шест 500 Георги
 2. Както се вижда не достига гориво. До 2700 оборота гориво има и от там турбо и дебитомер са в нормите. В един момент пренадува, но н75 го коригира. След 3000 оборота еку-то иска 1.948 налягане, но турбото не ги достига, хем че н75 отваря повече не достига искането налягане. Може и да има пропуск от турбо надува, но е много малък и трудно ще го хванеш. След 3000 оборота горивото пада, което не трябва да е така и от там дебитомер и турбо с по-ниски показатели. Изчисти цедката в резервоара и продухай с компресор входящия маркуч, но задължително махни капачката на резервоара когато го правиш. Ако не се оправи търси проблема в помпа или дюзи.
 3. Ламарини 2, от към блока 1 и към егр 1, но поне 2 ММ дебелина. Да не сложиш от капачка на буркан като мен. 2 бр. Ако решиш един ден да върнеш егр. Ако не 1 бр. Отдолу към блока. Слагаш болт 6мм. отрязан в вакума към егр. При мен колата в Германия така бяха го затапили с отрязък от болт. Почистващ хубаво колекторите и колата ще диша по леко, без еко клапана. Относно загряването разликата с и без егр е малка. Има много изписано относно трудното загряване зимата на тди.
 4. Така с телефона трудно ги разчитам. Ако не ти е проблем конвертирай ги в Ексел формат. И ги постни като снимки. На пръв поглед горивото с покачване на оборотите оставя същото с 3000 оборота около 40мг. На 3300 също. Въпроса е еку- то ли го реже или помпата не смогва. Или запушени маркучи, цедка или филтър. Защо не пробваш с една бутилка двата маркуча гориво да илиминираш филтрите и резервоара като проблем.
 5. Дай лог и на 3,8 и 11 канал. На 1, 3 и 10 канал.
 6. Да дебитомера не прави нужните единици. Но той е свързан с горивото и турбото. Може еку-то да го реже. Като няма достатъчно гориво съответно няма турбо надув и въздух.
 7. Акутатора се настроива само на стенд или майстор който много разбира в движение.
 8. Лого на 3 8 и 11 канал. После на 3 10 и 11. В движение на 100 процентА педала на газта на 3 и 4 скорост.
 9. Клапи колега.
 10. Следя темата турбото е сменено, колега. За съединител по добре е твърд маховик от 1з.
 11. Мапера, има добри отзиви от него в нета. Мисля, че ще те насочат добре за плюсовете и минусите за чипосване.
 12. Евала, колега много без аварийни. Замисли се за спирачките и на тях ще трябва ъпгрейд.