bobitur

Members
 • Content Count

  696
 • Joined

 • Last visited

About bobitur

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  audi a4 b5

Персонална информация

 • Location
  майна

Recent Profile Visitors

1,343 profile views
 1. Някои кабели не могат с кракната версия. От къде се сдоби с него? Нямаше ли кракнат софт към него?
 2. В голямо предварение е. Има ли балончета въздух в прозрачния маркуч. Вземи си работещ кабел и дай тайминг. Дай при работещ двигател оут тест на н108 и виж дали ще се променя работата на двигателя. Ако е да авансатора на помпата е добре. Мръдни малко помпата в закъснение. Докарая е до 2 макс или над 1.3 с кабел най-лесно се коригира с тайминга.
 3. Имаш проблем с зацепването а ремъка. Грешката е за неправилно зацепване или авансатор(в помпата) или умна дюза, разбита ролка на колянов вал също. Вземи си работещ кабел ваг и на 00 канал в басинг сетинг, ще ти се появи тайминга. Като го отвориш ще видиш графиката, която със сигурност няма да е на екрана, или много ниско долу или много високо горе. По- добре не карай колата, не е добре да се кара извън аванса с тази грешка. Погледни тази тема. https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=449877 Скоро сменял ли си горивен филтър, да не дърпа въздух от о-пръстена му и от там да бърка центровката?
 4. В идеалното предварение си. 2.8 е супер. Дай графика на тайминга.
 5. В централната конзола на климатроника.
 6. Ще пробвам кабела на друг. Автомобил, или с друг кабел на моята кола. Все си мисля че проблема е в колата ми.
 7. Моя кабел влиза в еку-то само на контакт. Запаля ли колата за момент дава живи данни и прекъсва връзката. С другите модули- абс, айрбег и др. Няма проблем като работи двигателя. Преди нямах проблеми с работещ двигател четеше всичко. Последно което е правено с колата е слагане на нова газова бутилка с евроклапан и оригиналното радио е премахнато. Моля за помощ, кабела ли е проблемен или колата.
 8. Лайстните на корите на вратите какъв цвят са?

 9. Пълниш го с нафта и с горелка го палиш и издухваш. Гледал съм клипове как го палят. Но не знам дали после трябва да се охлажда или да се остави сам да изстине.
 10. Напиши симптоми за раЗбит демфер и ще ти излезнат 1000 теми. Това, че отгоре отделя е въпрос на свикване. Ще дадеш ли 1000 лв. За да ти отделя по отдолу. Ако нямаш претрисане при спиране или предърпване на 1 и 2 без газ значи има хляб в него.
 11. Джагер ли е таблото?
 12. Ами металната основа под бронята замества теглича. И като има разлика в броните на седан и комби, следователно се различават и захватите. Ти от къде реши, че седан и комби са с еднакви захвати? Хубаво, е че поне отворите са еднакви, иначе бая зор да ги напаснеш и пробиеш на теглича.
 13. Слагал съм броня от фейслифта седан на седан и няма разлика в захвата.