Jump to content

kiko_sf

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Москвич алеко

Персонална информация

  • Интереси
    Парни локомотиви.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kiko_sf's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. След смяна Акумулатор започнаха да се включват по рядко. Пускането на аварийни мигачи след запалване на двигателя означава пад на напрежението или предопреждава за заминаващ си акумулатор.
  2. Колата е Ауди а3 8л 1,9тдй . Аварийните се включват всеки път след запалване на двигателя гася ги от бутона и всичко е наред до следващото палене .
  3. От Кой е Майстора няма значение в случая. Щом не вярвате и мислите че ви лъжа това си е ваш проблем. Относно постовете ми тук в във форума не мисля че ти си човека дето трябва да даваш оценки.
  4. Мерси за отделеното време на всички. Като разбера за проблема ще пиша.
  5. Майстора е приятел който се занимава с електроника и то в съвсем друга насока но го оправи бързо и най- важното работи коректно.
  6. Проблема е решен сменен е чипа на таблото . Таблото вече работи коректно.
  7. На обратно и на равно пали нормално явно дърпа въздух от някъде.
  8. Проблема няма общо с горивни карти и тн. Проблема е решен сменено е реле 109. Не съм забелязал че не светва лампата за подгрева на свещите .
  9. Дори с пълен резервоар промяна няма.
  10. Колата е Ауди а3/8л 1.9тди механична помпа. Сменян е клапана за обратна нафта който е на горивния филтър но подобрение никакво.
  11. Търся решетка дясна за предна броня Ауди а3 8л 2002г.Става въпрос за тези решетка.
  12. Мотора е с механична помпа.Относно чипа и горивните карти ме съмнява по скоро е някой датчик или елемент който прави проблем и след разреждане се възстановява и сработва за момента до следваща грешка.
  13. Когато мотора е загрял изгасвам двигателя.Опитвам се да запаля и върти все едно няма нафта.Изчаквам около 5 минути колата пали от четвърт оборот но интересно не го прави всеки път. Двигателя е 1.9 AHF 110
×
×
  • Create New...