Jump to content

kiko_sf

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kiko_sf

  1. След смяна Акумулатор започнаха да се включват по рядко. Пускането на аварийни мигачи след запалване на двигателя означава пад на напрежението или предопреждава за заминаващ си акумулатор.
  2. Колата е Ауди а3 8л 1,9тдй . Аварийните се включват всеки път след запалване на двигателя гася ги от бутона и всичко е наред до следващото палене .
  3. От Кой е Майстора няма значение в случая. Щом не вярвате и мислите че ви лъжа това си е ваш проблем. Относно постовете ми тук в във форума не мисля че ти си човека дето трябва да даваш оценки.
  4. Мерси за отделеното време на всички. Като разбера за проблема ще пиша.
  5. Майстора е приятел който се занимава с електроника и то в съвсем друга насока но го оправи бързо и най- важното работи коректно.
  6. Проблема е решен сменен е чипа на таблото . Таблото вече работи коректно.
  7. На обратно и на равно пали нормално явно дърпа въздух от някъде.
  8. Проблема няма общо с горивни карти и тн. Проблема е решен сменено е реле 109. Не съм забелязал че не светва лампата за подгрева на свещите .
  9. Дори с пълен резервоар промяна няма.
  10. Колата е Ауди а3/8л 1.9тди механична помпа. Сменян е клапана за обратна нафта който е на горивния филтър но подобрение никакво.
  11. Търся решетка дясна за предна броня Ауди а3 8л 2002г.Става въпрос за тези решетка.
  12. Мотора е с механична помпа.Относно чипа и горивните карти ме съмнява по скоро е някой датчик или елемент който прави проблем и след разреждане се възстановява и сработва за момента до следваща грешка.
  13. Когато мотора е загрял изгасвам двигателя.Опитвам се да запаля и върти все едно няма нафта.Изчаквам около 5 минути колата пали от четвърт оборот но интересно не го прави всеки път. Двигателя е 1.9 AHF 110
  14. На мен ми го препоръчаха явно доволни от него клиенти. Като механици може да са добри не отричам. Но за трошене и цапане по колите са царе.
  15. Не съм доволен от услугите на автосервиз Винаров ж.к. Дружба 1, София. Колата беше закарана за масла филтри и др. При предаването се установи че е счупена по периферията предната броня от дясно. Не си признаха че повредата е станала при тях докарал съм им я в този вид според тях. Ами започнете да си снимате колите при приемане бе хора . А за цените на услугите няма да коментирам сигурно в Порше ще е по евтино Трият си мненията за сервиза очакват само суперлативи ако има негативни се трият.
  16. Търся 2те малки кори държащи голямата под двигателя или целия комплект. Държа корите да са оригинални и здрави начупени си имам. Audi A3/8l 1.9tdi.
  17. Търся комфорт модул-(8D0 862 257 B ) за Ауди а3 8л 1,8 турбо 150 коня 2001г.
  18. Момчета кои модул след контактния ключ управлява или дава плюс на таблото.
  19. С баене все още пали . Мерси момчета за отделеното време.
  20. На платката пише (magneti marelli). А на капаците Jaeger.
  21. Таблото не работи коректно,когато сутрините започнаха да застудяват се нулираше дневния километраж и датата. Но от едно известно време спря да се показва лампата на имобилайзера и дисплея спря да свети при затопляне всичко се възстановява и работи безупречно.
  22. Подкалник преден десен за ауди а 3 2000г.
  23. kiko_sf

    Вграждане на Субуфер

    Мерси на всички за отделеното време.
×
×
  • Create New...