Jump to content

Antonio Zarkov

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 b8 2.0tdi

Последни посетители

428 профилни разглеждания

Antonio Zarkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @silkosam благодаря колега за изчерпателна информация.
  2. Предните са 314мм колега, задните не си спомням. Благодаря
  3. Здравейте колеги. Решил съм да купувам зимни гуми с джанти 16ки от ауди а3-- 6.5J x16 H2 ET50. В момента съм с 18ки. Колата е а4 б8 Avant. Ще станат ли тези джанти с този размер от А3? Благодаря
  4. Благодаря за съветите колеги, поръчах си Exide 95ah
  5. Здравейте колеги, колата я имам от 4 години и е със сменен акумулатор който е TAB 74ah. Когато проверих дали е кодиран с vag com излиза че не е?! Показват се стойностите на оригиналния предполагам. След като проверих номера на часта излиза че акумулатора е бил MOLL 95ah. Сега се чудя какво да взема, че този вече е за смяна. Колата е 2.0tdi 143коня 2009 година без старт стоп. Чудя се как е изкарал толкова време без кодиране? Напълно съм объркан и ви моля за съвет. Благодаря
  6. Благодаря колега за бързия отговор! Определено стария акумулатор не е подходящия за моята кола. Също така ми прави впечатление че стои сякаш не на място, малък е.
  7. Колега още не съм взел новия! Ще бъда много благодарен ако ми помогнеш в избора за нов. Колата е 2.0tdi 143 коня 2009 година комби с код на мотора CAGA. Колата я имам от 4 години и я купих с този акумулатор ( от снимката)
  8. Здравейте колеги, дойде време за смяна на акумулатора. В момента колата не е със оригиналния а със афтермаркет. От къде мога да намеря BEM кодове за да регистрирам новия. Дайте линк ако знаете.
  9. Изглежда имам проблем с моите дюзи! Колата не е давала никакви индикации за проблем просто реших да направя диагностика и какво да видя!!! Не пуши, ауспуха е бял! Върви си перфектно! Разхода ми е 6.5 смесено при положение че е avant и е със 245 45 18 гуми. Не знам! Озадачен съм!
  10. Здравейте колеги прикачил съм снимка със стойностите на дюзите, моля за мнение дали това е в нормите. Колта е 2.0tdi 143hp CAGA на 330хиляди е в момента. Като стойностите са измерени на топъл двигател. Благодаря
  11. Благодаря колега! Ами да ти кажа честно след като покарах BMWто много ми хареса динамиката на тая кола. Аудито е малко по финно като чели. Баварската е малко по груба а все пак съм все още на 38г.
  12. Колеги ще Ви разочаровам, но днес си купих BMW 530D M 258 кончета със всички възможни екстри! И съм много HAPPY! Уникална е! Оставам верен на марката Ауди. Ще запазя б8 цата. Но BMW то е тръпка!
  13. Често казано за бензин не се бях замислил!? Въобще си нямам на идея за поддръжка и разход. Споделете мнение моля, с какво е по добре от нафтата!?
  14. Защото децата растат, в момента съм с а4 и ми теснее. Иначе да има много варианти като клио, поло, голф и тн., но при ръст от 190см малко ми е трудно да се събера. PS Ходих на тест драйв на БМВ 5та серия ама нещо ми е тесничка
  15. Извинявам се за въпроса, но понеже не съм наясно, куатрото с какъв автомат е?
×
×
  • Create New...