Jump to content

msg206

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L 1.6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

msg206's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. msg206

    Трудно първо палене

    Здравейте отново, всичко беше проверено и стигнахме извода, че стартера е започнал да заминава и не върти достатъчно добре.
  2. Здравейте, автомобила е Ауди а4, 2.0 тди 120 коня. При първото палене без значение дали е сутрин или следобед, върти около 6-7 секунди, докато запали. Опитвал съм да погрявам три пъти преди старт, но има съвсем малка положителна промяна. Трябва да добавя, че дори на 15 градуса, колата пали доста трудно при първи старт, а след това целият ден няма никакъв проблем и пали за секунда. Акумулатора е замерен и казаха, че е в добро състояние и не е за смяна. Насочил съм се към смяна на подгревните свещи, но се чудя дали при 15 градуса температура имат някакво значение?
  3. Сложи оригинални термостати
  4. Смени биелните лагери, при мен се оправи.
  5. msg206

    Ядове с климатроник

    Благодаря колега ще пробвам, а къде се намира този пресостат
  6. msg206

    Ядове с климатроник

    Колеги закачих я излезе грешка 000785 Temp sensor in instrumental panel G56 ? къде се намира този датчик и дали може наистина да е от него?
  7. Дойде лятото и реших да пробвам климатроник за първи път. Натиснах снежинката и започна да духа топло без значение от температурата, отворих капака и забелязах, че перката на климатроника не се върти при натискане на снежинката.... Проверих и дали достига ток до буксата на компресора, но нямаше ...... Перките ми работят и двете, понеже като я изтормозя малко се включват на първа степен.... Въпросите ми са три: 1. Има ли вариант, ако датчика за налягането на маслото е хвърлил фира това да е причина? 2. Не съм проверявал никога фреона, ако е напълно празен перката пак ли няма да се пусне? 3. Къде мога да търся проблема.
×
×
  • Create New...