Jump to content

Nathan

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi URs4

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nathan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги. Знам че темата е стара, но имам нужда от малко помощ, та ще я възкреся. Имам Ауди А3 3.2 DSG 2004 година, което беше с най-грозния волан - с копчетата на бега и перата бяха по 2 от всяка страна отпред на волана. Купих волан от човек, който се занимава с тези неща. Мисля TT MK3 се води волана. Знам че съм със сингъл стейдж бег, стария модул , но колата си имаше мултиволан и пера. Новия волан работи, няма грешки , но копчетата не си отговарят на картинките и вместо с врътките да увеличаваш, трябва да натискаш самите врътки. Момчето каза че трябва да се смени модула с по-новия и ще се решат проблемите. До тук добре - това ще стане. Притеснението ми е че с новия волан - дясното перо от 9 натискания 10тото не хваща. Сменихме самото перо, защото имаше други - същата работа. Дали това ще се реши с по-новия модул или проблема е във волана.
  2. Пичове, видях тази тема и исках да попитам за турбото. Имам вариант да си купя такова на прилична цена. Мотора е 2.2 турбо (Ауди URS4) и в момента карам с някакъв Холсет. Драмата ми е, че тръгва много късно - на 4100 оборота някъде лепи в седалката (нямам отделен буустметър, а стоковия не показва, защото е с къстъм електроника) та не мога да кажа на какво налягане е в тези обороти. Изразявам се като хамал, защото не съм компетентен, но се уча. Та въпроса ми е , от колко тръгва GTX3071R? Ако няма да има разлика, да не се хабя с пари да наливам. Благодаря
×
×
  • Create New...