Jump to content

heg

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 b7 2.0

Персонална информация

  • Локация
    Varna

heg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. heg

    Масло - ALT

    Диамандиев, къде правихте този ремонт?
  2. heg

    Скърцане от волана

    Благодаря Ви за отговора! Ще се опитам да го погледна аз, но най-вероятно ще я закарам на сервиз. Звука се чуваше преди да сменят носачите. Въпросът ми може би е къде да я закарам да я погледнат? Ако знаете сервиз или майстор за Варна би ми било от полза. П.С. Иначе и аз си мислех да махна калъфа на волана. Волана е доста запазен като цяло.
  3. heg

    Скърцане от волана

    https://youtube.com/shorts/69lxSANS69o?feature=share Проверих хидравличната течност, на макс е. Само дето е една оранжено-кафява. До колкото рсзбрах тябва да е зелена. Дали не трябва да я сменя?
  4. heg

    Скърцане от волана

    Благодаря за отговорите. Днес взех колата от серивз като смениха преди и задни носачи. Звука си го има, съвета на майсторите беше да я закарам на други специалисти да огледат рейката. Както писа колега трябва да проверя хидравличното масло.
  5. heg

    Скърцане от волана

    Здравейте! И аз имам същият проблем. Като покарам колата малко и при въртене леко наляво или нядясно се чува скърцане. В сервиза ми казаха, че няма нищо за смяна и да си я карам така. Смятате ли, че рейката е за смяна? Аз бих искал да я сменя.
  6. Здравейте, колега! Явно не сте имали или не сте се сблъсквали с точно този тип двигатели. Благодаря все пак за отговора
  7. Здравейте! Бихте ли ми препоръчали сервиз във Варна, където обслужват и разбират от АЛТ двигатели. Става въпрос за Ауди а4, б7, 2006, бензин 2.0. Благодаря!
  8. heg

    Масло - ALT

    Здравейте! Знаете ли къде във Варна има майстор или сервиз, където разбират от АЛТ-та и биха направили този ремонт, който нико е описал. Аудито е а4 , б7, 2006 бензин ръчка. Благодаря предварително!
  9. heg

    Масло - ALT

    Привет! Имах същият проблем с моето Ауди а4 б7 2006 2.0 бензин. 4 години слагах 10w40, като разходът на масло беше около 400мл на 1500км. Тогава слагах Кастрол. След това преминах на Бардал 10w40 за 1 година, а на следващата 5w40 Бардал. С последното масло доливах на 3000км около 400мл. Миналата година реших да сложа Мотул 5w40. В магазина на Мотул ме посъветваха да прочистя двигателя от нагари и ми предложиха добавка, която аз закупих и майстора сложи, но не по описаната схема от Николаус. След тази добавка и новото масло (Мотул 5в40) разхода на масло стана около 400 мл на 900км. Та след като разгледах и прочетох всички коментари от 1 до 12 страница, смятам, че това което николаус е написа е доста логично. Тези ПВЦ маркучи никога не са сменяни ( за 14 години понеже съм първи собственик) та смятам да пробвам изцяло неговата схема. Ако някой има същото Ауди, нека сподели съвети. Моето е А4 б7, бензин, 2.0.Благодаря! Поздрави!
×
×
  • Create New...