Jump to content

Fender1

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Персонална информация

  • Локация
    Габрово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Fender1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги, предстои ми смяна на акумулатор, мнение за FERA 74А,680ah.има ли някой с такъв модел. Мерси.
  2. Fender1

    Осветление табло

    Здравей колега, аз съм със а4 1.9 110к.,и намалям или усилвам осветлението на таблото само с въртене на лявата врътка, без натискане или дърпане, и моето табло е с аналоговия часовник, вярвам че ще е еднакво. Ако няма разлика в осветяването сигурно има някакъв проблем в таблото. Поздрави.
  3. И как да разберем кой е оригинален и кой не е, трябва да свалям бронята и да меря като купувам. 👍
  4. Попитах тук във форума дали става теглича от седан за комби, и колегата binev, каза, че са еднакви, за това го взех и при слагане се видя разликата.
  5. Това е теглич от седан, сложен на комби.Не влиза в шината на бронята на комбито. Трябва преправяне.
  6. Здравейте колеги, тези които искат да слагат такъв теглич, да си правят сметка, че трябва преправяне, и тези колеги където казват че са едно към едно, явно не са във час, не искам никой да обиждам, но видях реалноста. Този теглич от седана може да изглежда че е еднакъв с този на комбито,но реалноста не е такава.Шината на теглича не влиза в профила на шината на бронята.иначе дупките и всичко си съвпада. Трябва много рязане със флекса и нагаждане. Не знам, но може да има разлика от профилите на шините на броните на раличните години.
  7. Явно ще е имало въздух в системата, на следващия ден няма проблем, продухах я.мерси.
  8. Здравейте, колеги. Днес направих една профилактика на дзвера ауди а4 б5 1.9 тди, смених масълцето с,, мотул,,, въздушен, горивен и на купето, но при запалване започна едно голямо пушене от бял пушек, пушек с мирис на изгоряла нафта, можехме да ловим лисици, хахаха, нищо не се виждаше. От какво се получи това. Преди изобщо не пушеше, само при рязко подаване на газ, малко черно. Докато се прибера от сервиза, тъй като стана вече тъмно, не виждах отзад дали пуши. Поздрави.
  9. Това е теглича от седана, ще стане ли за комбито.....
  10. Здравейте колеги, от скоро съм горд собственик на ауди а4, б5, авант 1.9 тди, афн. Тъй като не можах да намеря тема във форума, реших да пусна тая тема, а ако я има и не съм я видял се извинявам предварително.Попадна ми теглич от ауди а4, седан, и питам дали ще мога да го монтирам на комбито, и какви промени трябва да се направят по шината. Благодаря ви предварително. Лек път и безаварийно.
×
×
  • Create New...