Jump to content

Anonymous1

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Anonymous1

  1. 7 скорости С-троник, преди преблизително 700-800 км смениха маслото в Поршето, но нищо не са ми казвали за това на раздатката. Би ли било проблем да изчакам направо със смяната на маслото да смена и това ?
  2. Здравейте! Може ли да ми кажете кога точно се смяна маслото на раздатка? В момента колата ми е на г/д 121 500 км, реални са, но не знам дали е сменяно до сега. Следващата смяна на маслото трябва да ми е след около 3500 КМ - да изчакам ли да го смена тогава, или?
  3. Здравейте, искам да попитам относно смяната на маслото на раздаката за А6 Ц7 фейс. На колко КМ се извършва смяната?
  4. Човекът ми каза, че не би трябвало да има проблеми да си я карам и така, тъй че май ще го послушам.
  5. Свързах със сервис С-кар София (там си смених маслото на двигателя и упреквах дистрониците) и човекът ми обясни, че в Порше общо взето сменяли само единия филтър без гарнитурата (така разбрах, може и нещо да съм пропуснал) и затова цената е такова. Според него не е проблем да си карам и така и "цялостната смяна" за която споеменава @MachineSpiritда се извърши на следващата смяна на маслото. Попитах го и за това как се случват нещата ако искам да се смени всичо и човека ми каза, че може да съберат маслото, да се извърши съответната смяна и да се долее после. Струва ли си това удоволствие или просто да си карам и да не се разправям?
  6. Дано да е така, че и аз вече се филмирах... не знам будала ли съм, но все си мисля, че не би трябвало да ментат точно пък в официалния сервиз. Аз им звъннах да ги питам реално какво трябва, нито съм се пазарял за цена, нито нищо - те директно ми казаха, че имат тази програма и с нея си излиза толкова :Д
  7. Добре, в такъв случай какво бихте ме посъветвали да правя? Ще имали някакви проблеми сако го оставя така?
  8. Здрвейте ! Въпросът ми може да ви се стори малко смешен, но искам да попитам дали смяна на маслото на с-троника на 120к км в порше за 455 лева е добра цена? Смених го преди 2 седмици някъде, но като гледам какво пишат в гругите, цените уж са двойни... възможно ли е да не са направи интеревенцията като хората?? Иначе имаха някаква програма ауди 4+, та заради това легна цената такава. Поздрави!
  9. Здравейте! Имам проблеми с адблуто (светни ми това, че няма да се стартира двигателя след 1к километра) и ми трябва читав сервиз в Пловдив, който да прочете колата и да каже какво се случва. Не мога да разчитам на Порше Пловдив, защото първият им свободен час е чак на 10ти Август, а ми предстои пътуване до Варна.
  10. Аз се доверих на колегата @Rainoи съм изключително доволен от услугата и цялостното обслужване. Свържи се с него на лично за повече информация.
  11. Писах му на лично на човека, благодаря!
  12. Не искам да ги свалям. Днес се свързах с ДасАуто и ми направиха оферта от 650 лева, ковто ми се струва твърде много за подобно нещо.
  13. Здравейте, искам да попитам относно защитата на дисктрониците. Интересуваме как точно става, колко струва и къде е най-добре да се направи. Аз съм от Пловдив, но ако е необходимо ще дойда до София, за да се направи като хората. В момента колата е в гараж, но предпочитам да съм по-спокоен когато трябва да стои навън. Поздрави!
  14. Аз наскоро си взех съшият автомобил (на 112к км) от приятел, като цената беше много изгодна, защото човека има 8 коли и не му трябваше. Каква е реалната пазарна цена на а6 ц7 фейса в момента с този двигател и г/д подобните екстри?
  15. От мен съвет - бягай на делече от тези "Аско". Всяка една кола там е пълен гроб и ще е чудо ако стигне до сервиза сама.
  16. Anonymous1

    CarPlay за Ауди А6

    Здравейте, искам да Ви попитам възможно ли е да се "отключи" Карплей за ауди а6 2015 (ц7, фейсово) и ако да, как точно става и кой е способен да го направи. Благодаря предварително.
  17. На мен въпросът ми е дали би навредило ако слагам и аз. Не става въпрос за пестене на пари, а да не стане проблем.
  18. Здравейте, от скоро съм собственик на Ауди а6 3.0 тди ц7 фейса и искам да попитам относно добавките за дизел. До сега съм зареждал автомобила само веднъж от ОМВ макс моушъхн дизела и сложих добавка Бардал. Въпроса ми е - Ще имам ли проблеми ако слагам добавката към това гориво, имайхи предвид че то вече си има някаква добавка? Мисля да зареждам само от ОМВ и то само въпросния дизел. Колата е 272 коня ако това има някакво значение. Поздрави!
  19. Благодаря ви за отговорите!
  20. Здравейте, Купих си Ауди а6 ц7, но колата е внесена от Германия преди 2 години и всичките кнжики относно ММИ системата и автомобила като цяло са на немски. Искам да попитам дали някои от вас ги има на БГ или ЕНГ. Ако не, от къде мога да си ги взема, защото от Порше Пловдив ми искат 80 кинта, което не е оправдано. Поздрави!
  21. Аз лично мога да препоръчам Мано Карс (Mano Cars), намиращ се на улица Георги Трингов 4. Момчетата там са много точни и разбират от работата си. Направи един бърз сърч в Гугъл и ще намериш и телефон. Успех!
  22. Здравейте, днес бях да "прочетат" колата в доверен сервиз (мой приятели), и отчете следните грешки. Освен това, което според тях са дребни неща, няма други никакви проблеми. Според вас тези неща проблемни ли са, или да не го мисля изобщо?
  23. Толкова са със сигурност, така че специално за километража не ме притеснява дали е въртян :Д Искам да попитам за смяната на маслото четох, че е около 600 кинта +- в Порше. Задължително ли е да се извърши там, или има не е проблем ако се направи и по "гаражите"?
  24. Здравейте пак, извинявам се за спама, но все още не съм купил въпросния автомобил. До колкото разбрах от собственика, маслото на автомата НЕ Е сменяно до момента (колата е на преблизително 116к), но другите неща са обслужвани. Ако я взема и го сменя ще имам ли ядове вбъдеще или в този сличай е по-добре да си търсия друг автомобил?
×
×
  • Create New...