Jump to content

Panzerwagen

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C7 Avant

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Panzerwagen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, въпросът се реши от само себе си, не се напъвайте 😄
  2. Здравейте, От миналата седмица се радваме на стретнато Q3 2.0 tdi 140 ps 2013-та, което ще се ползва от жена ми. Колата фабрично е снабдена с парктроник, който има само звуков сигнал. Въпросът ми е възможно ли е монтирането на камера за обратно виждане и свързването ѝ с MMI. И дали такава намеса евентуално би раздрънкала корите при демонтаж/монтаж. В момента е много стегната по паважи и неравности и предпочитам да си остане така. благодаря предварително
  3. @Duwolf имам предложение за теб на лично съобщение, ако все още търсиш А6 C7.
  4. благодаря, за какъв номер става въпрос - за артикулен номер на частта в Ауди по техните каталози или за партиден номер, който е изписан на самата част?
  5. Колега, за подхранване върши чудесна работа и Chemical brothers след почистването. Мога да ти пратя линк, ако ти трябва.
  6. Здравейте колеги, вече година се радвам на първото си А6 C7. Колата е в отлична форма, на малко километри (53,000) и допреди седмица нямах проблеми с нея. По празниците на магистрално шофиране с около 130 км/ч мощността падна, светна лампата за подгревната система, а след рестарт на двигателя - тази угасна и светна check engine. На диагностика в Ауди ми казаха, че проблемът е в спомагателна електрическа водна помпа, която в моя случай се достъпва през предния ляв подкалник. Приятел ми сподели, че я е сменял 2 пъти гаранционно - веднъж на 5,000 км пробег и веднъж на 15,000 км пробег. Очевидно дават дефекти и се чудя дали да дам 1,200 лв за смяна в Ауди и 2 години гаранция, или да намеря алтернатива с неоригинална част за 280 лв., което включва и труд. Разликата е значителна и ще съм благодарен, ако споделите мнение и опит. Поздрави, Венци
×
×
  • Create New...