Jump to content

ИлианИ

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q7

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ИлианИ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ИлианИ

    Внос от Канада

    Стига тези допълнителни неща да не ме откажат от покупката, ще трябва със сигурност да се направят. Знаеш ли колко би струвало ориентировъчно? @ShadowM
  2. ИлианИ

    Внос от Канада

    Здравейте, Сериозно обмислям да си внеса Q7 2017г. от Канада заради повечето екстри и по-малък пробег в сравнение с Германия/България. Въпроса ми е свързан точно с това - знае ли някой има ли някакви разлики между автомобилите? Трябва ли нещо да се промени по колата? (До колкото знам мигачите трябва да се сменят и настроят от червени на жълти) А как е ситуацията с навигацията и модулите за Сим карти и т.н.? Предполагам няма да има навигация за Европа/България... възможно ли е да се инсталира и как става горе долу? Благодаря предварително за помощта!
  3. Здравейте, Предстои ми на мен доставка на Q7 2017г. от Канада. Някой може ли да сподели за този автомобил какво трябва да смени/направи? Предполагам задните мигачи. Нещо друго дали ще трябва? И евентуално, ако някой може да ме насочи към сервиз, където могат да свършат всичко - за София или Плевен. Благодаря много!
×
×
  • Create New...