Jump to content

BgShooterDH

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BgShooterDH

  1. правя всичко, за да стегна моя двигател. Не искам да взимам друг защото не знам на какво ще попадна, не искам след 2000км пак да упостее нещо. Днес ще пратя и турбото да го видят, мисълта ми е друга как стой въпроса с дюзи от какво мотори мога да взимам, или отново е с моя код на мотор
  2. Колега днес ми писна на к. ра взех блока, главата и ги закарах за шлайфане и обслужване гумички, пръстени и т. н. Имам други въпроси, сега остана да видим турбото, от вън е добре без луфтове, да го пратя ли да го прегледат или като поставим всичко ще си покаже. друг въпрос трябват ми тампоните за двигателя, нови е безумно., ще търся втора ръка, та въпроса ми е само от този код на мотора ли да търся или може и от други б7 2.0 140, да ги взема втора ръка. Трети въпрос, въпроса с дюзите е същия или може и от други б7-ци да се търсят. Четвърти въпрос ако се окаже че бутало е заминало пак ли от същия код на мотора или там вече е по лесен филма, смисъл от други модели. Благодаря 👍
  3. Един от Хасково каза че карам колата оставям я плащам 1500, и колата е готова, 1.9 131
  4. Както си шофирах, се чу шум, пренаду ми, вдигна обороти до критични, спуска маркуч на охлаждането източ го до капка, запуших все едно се запалих. И огасна наби муцуна и до там. Оставих я да я видят отвориха всичко, не знайно защо маслото е било много и го е връщал повъздохопроводи. Два от цилиндрите са надрани, турбото изглежда добро но трябва да се прати да го видят може в средата да е проблема. 100% шлайфане на глава, пращане да видим блока ок ли е да го надуят. Общо взето е зле. Едното бутало беше ужасно нагоряло, не му е било достатъчно впръскването, като махнах е капака при дюзите се виждаше драскотина по корпуса на блока, нещо е правено по нея, каламисвана е за продаване. Другото което 1-2 дюзи не са ок. Източихме 8л масло+Нафта от нея.преди да сваля дюзите се виждаше масло и нафта около дюзите, като пипнах с пръст маслото се отми странно, сега разбирам защо и разхода ми се качи. Филм голям. Майстора ми каза че по евтино ще бъде ако взема нов а не да правя всеки детайл по отделно. Не знам човек, ако не намеря аз не живея в БГ, ще търся двигател от Германия. Тук е трудно намирането на цял, и проблема е че не знам и там какво взимам, и в повечето случай като се обадя или нямат, или са останали само чарколяци или пък е на земята и не мога да го чуя и запаля как да взема двигател на око само. Найстина мисля да слагам мотор с друг код. Нямам избор. Надявам се след това всичко да е добре с ключ, табло, и т. Н
  5. Двигателя на пастата мога ли да го използвам за части, смисъл всичко ще пасне на моя?
  6. Сега прегледах както колегата каза от Пасат 6 двигател BMP, също е 2.0 140 8 клапанов, въпроса ми е дали ще стане монтирането му, или поне да взема части от такъв?
  7. Не откривам такъв 8 клапанов BPW, не знам какво да правя, да търся друг мотор с друг код и после ще го с препрограмиране то.... Не знам сериозно.
  8. Той пък е продал таблото, абе филма ми е голям заеби.... Няма изход от тази ситуация.... Само греди бия...
  9. Където и да се обадя е продаден, масово се търси този и е трудно откриването..... Не знам какво да правя....
  10. Колега моя мотор е BPW, доста трудно откриваем. Предлагат ми мотор BRE с компютъра и ключа, дали ще стане така или ще трябва и още неща да се променят след това?
  11. Здравейте група търся цял работещ двигател с код BPW Audi a4 b7 2.0 140 автомат.
  12. Благодаря колега 👌 Сега погледнах талона на P. 5 пише Без Номер
  13. Колега а да попитам като търся двигател, трябва ли да е същата година или 2.0 140 става от повечето б7
  14. Колега задължително ли е двигателя да е бил на автомат, защото моя е 7 степенна скоростна, мисълта ми е от 6 степенна става ли или всичко трябва да е същото?
  15. Тоест колеги да си търся същия курник 2.0 140 и тва е. 😥
  16. Колата не е куатро, а ако взема 1.9 автомат пак ли е същото
  17. Здравейте колеги, притежател съм на ауди а4 б7 2.0 140 автомат , двигателя ми финишира и ремонта му струва доста, при което реших да сменя двигателя, въпроса ми е мога ли да поставя 1.9TDI 131 к.с? Благодаря ви.
×
×
  • Create New...