Jump to content

todorgr

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно todorgr

  • Рожден ден 6.05.1993

Друго

  • Kaра
    Audi A8 d3 4.0tdi V8

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Благоевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

todorgr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам подобен проблем .. но за сега нямам проблем със скоростите освен че от време на време ми влиза на авариен режим скоростната кутия ... Имам същата грешка на таблото при диагностика ми излиза грешка control module for elect. park/hand brake (j540) И копчето дори не ми свети... как да процедирам ако някой се е срещал с този проблем да помага моля... П.с колата така я купих преди няколко месеца
  2. Здравейте, имам някакъв странен проблем с парното когато взех колата беше изгорял вентилатора на парното... Смених го вчера патувах 400км парното работеше но слабо като го пуснех на АУТО спира.. и днес вече нямам никакво парно вентилатора не завърта... Клапите се чуват как отварят и затварят но не духа ... Влизах в настройките на климатроник а всичко изглежда нормално според мен. Но не работи!
  3. todorgr

    Ремонт диоден стоп

    Здравейте, някой може ли да ми каже какви трябва да са диодите волтаж и т.н... Благодаря предварително!
  4. Опитвам да намеря някой с истинска програма защото я качвахме вече и показа почти във всеки модъул грешка освен на airbag изчистихме ги и в момента ми свети на таблото само за изгорели крушки и за абс на ръчната. Все пак е кола на 16г. и я взех за безпари както се казва направих най-важното обсужването вериги окачване и т.н и сега започвам с електрониката. колата е а8 д3 4.0tdi v8 bi turbo.
  5. Здравейте, имам проблем с дисплея който се намира на километража... проблема е че работи показва всичко грешки 😂, музиката, навигацията когато е пусната посоки и т.н. но като цяло не мога да сменя нищо с копчетата който са на листчето на чистачките. разход на гориво и т.н Някой да каже от къде да започна. Благодаря.
×
×
  • Create New...