Jump to content

zori1.8

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

zori1.8's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. здравеите колеги,имам и две пет степенни скоростни кутии от ауди 80-1.6 турбо дизел.само ми пречат в гаража и мисля да ги връщам на вторични,ако на някои му трябват-работещи са и се намират в село лозен. цена по 70-80лв. на брои. 0889-14-22-44-даниел. ( имам и скоростна кутия от а6-2000 кубика-5 степенна 80-100 лв.)
  2. зависи за какви пари говориме,аз съм с а6 90к.и да чукна на дърво съм много доволен.
  3. Намират се в село Лозен-Софииско,5 степенната скоростната кутия може да се види и изпробва всеки ден,в изрядно техническо състояние е.Цена 250лв. тел.за връзка 0889-14-22-44-даниел.
  4. утре ще го закачим с един колега и ще пиша да ви кажа какво сме разбрали.мерси за момента,при мен се е случвало да мига заради изгоряла подгревателна свещ,но в момента рабботят всичките.
  5. имам 0889 14 22 44 даниел.
  6. здравеите колеги.искам да ви попитам дали някои е имал такъв проблем и знае ли как може да се отстрани.значи тои е следния паля колата и тръгвам след като измини над 10 километра и лампата за подгревните свещи започва да мига,гаса колата и пак паля и след пак като покарам малко пак същия проблем.забелязъл съм че когато постоя на светофар започва да мига,реле ли е грешка някаква ли е?ако някои може да помогне ще съм благодарен.
  7. zori1.8

    Махане на катализатор

    колега ако имаш работа към софия можеме да свършиме тази услуга само звънни.0889 14 22 44 даниел.
  8. колега даи малко повече инфо,заинтересуван съм.
  9. Колата е готова и е в движение,има само един проблем и тои е че неиска да върти стартера-показанята са давам на контакт подгрявам и като завъртя още един път ключа само цъка релето а стартера не се върти,паля двигателя като му дам накъсо със една отверка.Дали някои знае от какво е това грешка на компиутара ли дава от несложените букси които бяха на автомата или и аз незнам какво.Ако някои може да помогне или да ме насочи към някои жичкаджия ще е добре.
  10. Разбира се че ще взема нов иглен лагер,за момента ме мъчи изваждането на тази втулка?
×
×
  • Create New...