Jump to content

optic

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

optic's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Доста годинки след поста, но се надявам някой да се отзове. Колата е 4f 3.0тди автомат. Проблема е следният - смених маслото на скоростите, защото имаше едно леко зачудване при превключване (а пък нямам идея кога последно е било сменявано). След смяната явно не е направена адаптация на кутията или поне аз така си обяснявам, защото при качване на скорост 1-2-3 и при сваляне от 3 на 2 се усещаше лек удар, след 1000-1500км всичко изчезна, но се появи друг проблем. На 3та скорост между 1700-1900 оборота колата тресе зверски и при превключване от 3 на 4 удря. Нямам идея нито колко, нито какво масло са сложили в кутията, нито имам идея дали е на ръка или с машина. Според мненията които чета за подобни проблеми става въпрос за хидрото, но ме съмнява да е само то. Можете ли да кажете някой в София евентуално да я погледне и да каже каква ѝ е болката?
  2. Здрасти колега, откри ли проблема, защото при мен на вратите свети много слабо - почти незабележимо?
  3. Здравейте колеги, някой има ли идея какъв е номера на стоковите разпръсквачи на помпа дюзата за BKD мотор 140кс?
  4. Здравейте колеги! Обмислям смяната на лоста за скорости на DSG кутия. В момента лоста е без маншон, идеята ми е да сложа лост с маншон. Въпроса ми е съвместими ли са двата лоста, интериорната пластмаса около лоста същата ли е или трябва ли да взема лоста който искам да сложа заедно с интериорната пластмаса около него? Извинявам се ако има такъв въпрос вече и благодаря предварително!
×
×
  • Create New...