Jump to content

Morathall

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Morathall

  1. Дойдоха ми кутиите за 3ка батерии, но не иска и не иска. Не знам след колко време се активира и почва да пищи, но 5-6мин изчаках и не обели дума. Ще търся работеща 2ра ръка. Поздрави!
  2. Много ви благодаря за бързите отговори! @zdrash моите са NiMh, но ги вързах 6 на куп.. явно трябваше на 2х3.. иначе са по 1200mV всяка, та там не трябва да има проблем. @CVT Ох, не ми се говори колко пъти ходих до Елимекс, но са свършили тези с по 3, та правих разни компромисни варианти, но основната ми грешка е 6те последователно иии трагичните умения с поялника дано не съм прегрял и прецакал платката. А иначе тя грее без хич да е вързана буксата от колата, горе на "работната маса". Сега поръчах адекватни държачи за по 3 батерии и ще опитам наново, като дойдат, а ако не стане - втора ръка, която 90/100 ще преправям пак, но с повече опит. Ако трябва да призная грешките не съм ги гледал..
  3. @CVT Привет! Опитвам се да репликирам твоята схема с 2х3 батерии ААА, можеш ли да ми кажеш как ги върза? Защото аз вързах моите последователно и ги свързах само с + и - от външната страна на платката, понеже вътре ми изглежда като само да свързват едниния с другия полюс(като да стане последователно) ам явно не е така, защото ми се напича платката.. дано не съм я убил. Извинявам се за некомпетентността предварително :D
×
×
  • Create New...