Jump to content

DREAMORREAL

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a3 2005

Персонална информация

  • Локация
    petrich

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

DREAMORREAL's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Светна ми чека и не гаснеше цял ден, след което си изгасна от самосебе си, означава ли това че вече няма проблем?
  2. Какво ви е мнението за смяната на маслото на автоматична скоростна кутия на ауди а3 8па спортбек от 2005г 2.0 тди 140кс бкд дск.
  3. @jon_jinas на около 10к са и двете масла. Благодаря ти пак! Много си полезен !
  4. @jon_jinas Добре, благодаря ти пак, беше ми много полезен ! може да ти е смешен въпроса, но мога ли някак да видя в какво състояние е маслото сега на скоростите? защото съм нов собственик на колата казаха ми ме скоро е менено, но на двигателя видях днес че е вече черно
  5. @jon_jinas Добре, благодаря ти! Забравих да спомена, че двигателя е бкд 2.0 140 кс Може ли да ми кажеш колко литра събира и колко пари ще ми излезе?
  6. Имам ауди а3 8па спортбек от 2005г с автоматични скорости, какво масло да сложа и колко пари е?
  7. @hla_has 😀😀😀😀😀 При офроуда вика. Беха криви и двете джанти от пред.
  8. значи ходих на стенд, сега колама е много по добре, но пак го има това мн леко треперене на волана към 70км и на предницата се едно пътя е леко неравен и е като че ли е на оборот на гумата. на по ниска скорост или по висока го няма.нз дали си внушавам... но като от 70км пусна газта и колата намала май се усеща мн леко повече.
  9. @gmanev Добре, първо това ще пробвам. Благодаря за съвета, найстона оценявам, че се включи в темата! Отворен съм за още мнения.
  10. Здравейте, преди няколко дни, дадох колата си на моята приятелка и та зе че излетя от пътя с около 70км/ч. Спряхме се в едно поле, нямаше неравности освен едни пръчки който ми потрошиха бронята от пред. След това, колата леко завиваше на ляво а волана беше мн леко на дясно, и колата леко тресеше при скорост от 50км/ч. с един приятел ходихме в неговия сервиз и на ръка опитахме леко да изправим предницата(стенд) и волана на ръка, резолтат имаше, сега предницата и волата вибрират доста леко при скорист около60/70км/ч много леко се усеща. въпроса ми е дали ако я откарам на стенд ще се оправи или това е признак за друг проблем? Колкото по бързо карам толкова по плавно все едно става всичко по нея.
  11. Търся броня за sportback от 2005 г такъв цвят
  12. Имам автоматик, като дам газ на педала има и "втори" натиск с който педала пада повече и съответно колата трябва да се "изреже почеве" как се нарича второто разделение? Също така някак си не усещам разлика на 2.0 тди 140 кс дали е натиснато разделеноето за нормална газ и дали и въпроснния втори разделител, незнам как да го кажа ... карал съм и бензин автомат и там има разлика осезаема а на дизела не намирам, дали е проблем при мене ?
  13. Ами уж ми казаха че е нов бил на макс година нз, ами не съм го замервал... въртеше доста добре стартера, с ток от приятел пак не се стартира двигателя... стартира когато му пръснахме един специален спрей в въздушния филтър и мо даде ток и след малко запалихме. сложихме я на ВАГ и няма грешка поне така показва. Един привтел ми каза, че може да връща гориво ако е под наклон и да смука въздох. но незнам.
  14. Имам автомобил Ауди а3 от 2005 година 2.0 тди 140 кс. Имам го от 3 месеца и до сега съм го карал всеки ден. Преди няколко дни не ми се е налагало да карам колата, и седя така около 3 дена, след което исках да я запаля, но не запали, стартера си въртеше доста обедително, но не палише... Акомулатора падна разбира се, и след това единствеия начин да я запаля пак беше с ток от акумулатора на приятел и с един спрей който се впръсква в въздушния филтър, след което запали и сега пак я карам всеки ден и няма проблем, идея от какво може да е, защото не ми се кара по сервизи в който ще и измислят 100 причини... Колата е автоматик. Друга информация която да ви дам сега не мога да се досетя, но питайте, ще се радвам на всеки съвет, благодаря!
×
×
  • Create New...