Jump to content

Sova

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4, B8, Sedan

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Sova's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не си изказах правилно, самата пластмаса е разбита и трябва да се купи цяла нова. След бърз преглед ми излиза само Порше София Запад, като официален дилър на Ауди
  2. Здраейте колеги, Audi A4 B8 2010 Забелязох, че имам увиснала някаква пластмасова част, от страни на колата. Гледам, че е била на някакви щипки и щипката направо е разбира и влзенала вътре. Изглежда ми като някакъв пластмасов протектор на прага. От другата страна на колата, гледам, че тая пластама е защипана хубаво и въобще не се вижда. Самата кора на дъното на колата е здрава.
  3. Здравейте, преди няколко дни закупих Audi A4 B8 Sedan 2009 година, ръчни скорости. Имам два проблема, нямам bluetooth, и волана нещо ми идва много стегнат и бая се зоря, като го въртя, бих искал да го отпусна, ако е възможно. За Bluetooth-a: В обявата принципно пишеше, че колата има bluetooth, уви като я взимах не съм обръщал внимание на това. Реално като натисна копчето TEL, което би трябвало да е опцията за bluetooth, ми излиза съобщенито "Telephone is not installed!". След четене из чуждестранни форуми, излиза, че проблема може и да се реши, като през някакво си скрито меню, се активира bluetoth-a и след това се ползва VCDS софтуер-а и се настрои и от там допълнително. За стегният волан: Волана ми идва нещо доста стегнат и ми е кофти когато го въртя, нещо се зоря . Говорил съм с приятели, които карат Аудита и след като ми тестваха колата, казаха че и при тях е така стегнат. Пак след четене излиза, че може да се отпусне твърдостта на волана отново чрез VCDS, но не знам колко е вярно това. До сега кола с толкова стегнат волан и толкова трудно да го въртя не съм карал. За скритото меню и VCDS: След четене из нета, излиза че това скрито меню на MMI се активира отново чрез VCDS. Проблема обаче е, че не съм наясно стоя софтуер. До колкото разбрах, май има и безплатна версия на софтуер-а, обаче не знам дали в безплатната версия ги има настройките, които ми трябват. Също така не знам какъв кабел трябва да си закупя. За MMI: Също не мога да разбера коя веерсия MMI има колата ми.
×
×
  • Create New...