Jump to content

Dimsum

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 8ПА

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dimsum's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря колега, някой знае ли кодировката подробно?
  2. Здравейте колеги, извинявам се, ако съществува подобна тема, но не можах да открия специфичен отговор на въпросите ми относно този ретрофит. Въпросната кола е A3 8PA Sportback 2005 BKD мотор с халогени. Наскоро си взех фарове с ОЕМ Ксенон от A3 8P 2006. Въпросните фарове имат сложен HID conversion kit (Meccatune) на дългите, който не съм запознат до колко ще е полезен или по скоро вреден в такъв сет-ъп. (Ако може съвет дали да го махам). Та.. по темата, ясно ми е, че за този единичен ксенон не ми трябват преходници, макар че и тях ги имам. (Ако не влезнат в употреба, който има нужда да пише, имам и би ксенонови фарове от S3 2006, които мислех да слагам, но там до колкото знам е още по голяма играчка тъй като надали на моята кола се подържат). Стига реклами. Направих тест само левия фар да видя дали фаровете работят, висчко светва и работи както трябва, няма премигвания и т.н. НО излиза грешка за изгоряла крушка на късите, а късите работят напълно. Утре ще направя тест на десния. Възможно ли е да дава грешка, защото не са кодирани? Или може проблема да е другаде? Благодаря предварително.
  3. Колега, много че съм благодарен, ако обновиш линковете на снимките. През годините съм чел доста твои постове, които са ми помагали. Много, благодаря.
×
×
  • Create New...