Jump to content

Gan.R

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а3 8P

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Gan.R's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. venomcorp аз съм със същия двигател като твоя но имам едно мното неприятно претрисане от време на време когато съм на място и при ускорение много леко играят оборотите. Изчел съм всичко по форумите на добър майстор така и не попаднах. Имаш ли някакви идеи?
  2. Бяха ми.скъсали гарнитурите на колектора смених ги и махнах катализатора. Сега се върви добре, но има още нещо някъде запушено според мен. Мнения?
  3. Оказа се проблем с компа. След ремонта, колата заработи добре изяпочнаха други дертове... прикачам снимки.. някакви идеи? Мисля че всичко идва от запушен катализатор защото при цедене на 6.5хил оборота 10 15 мин каране се оправя вървенето.
  4. Не, след включването на кабела на бубината колата се пооправи но започна да ми свети датчик на хол когато си поиска и ту върви ту не ...
  5. Всичко съм сменил даже някой от тях два пъти. Съмнява ме че още в началото не са ми зацепили правилно ремъка.
  6. Здравейте колеги, От 5 месеца съм собственик на ауди а3 8p 2003 1.6 102hp. Смених му всичко освен скоростна кутия и рейка. Въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с вибрации във волана и педалите при подаване на газ? Няма значение дали е на място или в движение. Колкото повече се вдигат оборотите толкова повече тресе. Има и един шум от мотора(който е след основен ремонт). Благодаря Ви предварителното за помощта!
×
×
  • Create New...