Jump to content

riwa

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Audi A7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

riwa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Е не, ясно е че глупостите качваш се и караш са митологични 😄 Очаквам да имат неща да се правят по кола на 10 години, просто предпочитам да не е всичко и да се правят безумни ремонти.
 2. Благодаря за отговора. Честно казано, не ми е проблема, че ще се дават пари за ремонти - естествено не е яко, но просто се опитвам да избера колата която теоритично ще е по-здрава. Не разбирам много и нямам никакъв тип превързване към дизел или бензин като някои хора, просто се опитвам да направя най-рационалният избор за кола на 200 хил. км. До сега имах някакво много закоравяло мнение, че дизела е по-здравата и сигурна опция, но силно се разклаща последно време.
 3. Здравейте колеги, планувам да си купя А7, около 2012 2013 година и ме тормози въпроса дизел или бензин? Понеже всички коли на пазара ще са около 200 и малко хиляди км, предполага се, ще подлежи на скорошен ремонт за смяна на вериги и доколкото разбирам при дизелите ремонта варира между 3-5 Хил. Имайте предвид, че не разбирам много и ме извинете ако не задавам въпроса си правилно. Същият ремонт при бензина по-евтин ли е? Има ли някакви сериозни причини да избереш едното пред другото, защото виждам някои прилични бензинови оферти, но до момента главата ми е пълнена с информация, че дизела е по-здрав и по-добър мотор. Изключвам разхода на гориво около 15, до колкото се запознах наскоро, подръжката на бензина е по-евтина и колата е еквивалентно здрава или съответно чуплива. Ще се радвам на някои друг съвет, благодаря!
×
×
 • Create New...