Jump to content

Калин Красимиров

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 4F

Персонална информация

  • Локация
    Ботевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Калин Красимиров's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! За нашите модели (комби 2011г) дали има оригинални такива стопове? Да не са с отделните диоди, а като тези. Както е при 4G примерно или както на снимката при А3. Скоро мернах една като моята, даже същия цвят. Имаше такива стопове. Мисля, че не бяха някакви китайски афтърмаркет. Много приличаха на оригинал, но не съм виждал никоя друга с такива.
  2. Здравейте! Въпроса ми е ако си купя такъв кабел дали MMI ще разчете флашката. Гледам , че този кабел е за IPod, но нямам такъв наличен да пробвам. Някой дали е опитвал за да не давам 30 лв за кабел и после да го метна в кофата ако не го чете. MMI не знам кой модел е. Колата е 2010. Има работеща навигация.
  3. Предлагам на бартер джанти с гуми за Ауди А6 С6 , 17-ки. Гумите са купувани нови миналата година, зимни, карани 4-5 месеца. DOT 2021. Джантите са без заварки, кривини и каквито и да е било дефекти. Имат леки драскотини нормални за годините. Възможно е доплащане от моя или ваша страна в зависимост от състоянието. Търся единствено и само 19-ки за Ауди А6 или подходящи за този автомобил. Може и без гуми, но за предпочитане е да имат.
×
×
  • Create New...