lavatrice

Members
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

About lavatrice

 • Rank
  User
 • Birthday 02/19/1976

Друго

 • Kaра
  А6 Avant.3.0TDI

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна

Контакти

 • Yahoo
  to6evataka@yahoo.com
 • Skype
  to6evataka

Recent Profile Visitors

931 profile views
 1. Ако колата има заводска аларма,в средата(може би леко в дясно от средата) под тази кора трябва да е сирената на алармата. Сега не си спомням дали може да се бръкне без да се свали сирената(нямам представа ако няма сирена дали оставят мястото празно),ама точно някъде под нея е този дренаж. Доколкото знам има и друг от ляво пред шофьорското място,но там не съм бъркал защото огледах и ми се стори че при мен е чисто.
 2. Кагато при мен стана този проблем,резервоара беше повече от половината пълен,но като отворих намерих кофата на помпата празна...Явно няма значение колко е пълен,според мен гориво в кофата винаги идва от лявата страна на резервоара.
 3. @Nasko8385Имах същата драма като теб след отваряне на резервоара за почистване на контактите на нивомерите. Отварях и от ляво и от дясно. Там където е помпата си е доста трудно да се набута всичко обратно както трябва. След като затворих всичко на другия ден ходих с колата напред назад и чак след около може би 20-30 километра имах идентична ситуация като твоята...лампа за подгревни свещи премигване няколко пъти и колата спря да върви. Бях близо до вкъщи,паркирах,изгасих и повече не успя да запали. Отворих пак резервоара отдясно където е помпата,кофата от където смучи помпата беше празна а един черен гофриран маркуч идваш от джет помпата в другата страна на резервоара се беше измъкнал от отвора в кофата на помпата. Бях го сложил на място,но явно при монтирането обратно при наместването на всички тея джаджи се е измъкнал. При повторен опит за монтаж се случи още няколко пъти,докато накрая успях наистина добре да го затъкна в отвора и от тогава всичко е ОК. Ако си сигурен че като затворяш всичко си е на мястото значи при теб е нещо друго.
 4. @Galin В тая тема съм описал моя опит да си дам фаровете на "Фарове лайф". Да,на приказки много добър, поства видеа, явно ги прави добре. Проблема е, че не знае как да работи с клиенти,които не са негови приятели или приятели на неговите приятели. По този начин рано или късно ще му секнат клиентите. Аз съм моряк и времето ми в БГ е доста ограничено.Заради тоя загубих два месеца и много нерви.
 5. @MindburnПреди да купя моята оглеждах Олроади,но не можах да харесам. На единия ми демонстрираха,вдига се много повече от моята.На А6 е само +/- 3 сантиметра,докато при Олроад ако не се лъжа е +/- 15 сантиметра. Някой по запознат може да каже дали е софт или има разлика в самите възглавници.
 6. @royceЗа Олрод не знам как е,снимките което съм постнал са за Ауди А6 с въздушно,където няма Allroad ниво. @MindburnТвойта е някой Франкенщайн 🙂 или някой като я е поръчвал е искал да може да се вдига много,но да не е Allroad 🙂
 7. За въздушното окачване:
 8. Тука се обсъжда проблем с нивомерите,може и да помогне на пусналия темата...
 9. @Plamenaydi При мен напоследък едното копче с човечето не ще да изгасне и да изключи детското заключване колкото и да го натискам. Засега проблема се решава като закача лаптопа и пусна тест на бравата.Досега 2-3 пъти го е правила,но предполагам,че наближава деня в който съвсем ще каталяса.
 10. Значи и на тази сирена са заминали батериите. Пътувам по корабите и колата стои в гараж докато ме няма с разкачен акумулатор. При последното ми заминаване изписука 3-4 пъти и спря. Малко тъпо ми се струва че когато колата по някаква причина стои по-дълго без акумулатор и трябва да купуваш нова сирена...
 11. При мен беше разядяна цялата платка от разтеклите се батерии. Не бях забелязъл че има проблем, защото ми беше изключено писукането при заключване и не бях я закачал дълго време за диагностика. Купих от Ибей за 40 евро втора ръка от А7. Активирах си звука при заключване да знам като почне да сдава багажа да я хвана по-навреме, преди да се разтекат батериите.
 12. Без крушките е,аз крушки си имах хубави. Сега фаровете са супер и то на приемлива цена.
 13. Моите са биксенон с завиване: 300+ на фар основна цена без някакви екстри ми казаха от "Фарове лайф". Колега тука от форума ми ги направи и двата за 340 с фолио и боядисване на някои елементи+ смяна на единия капак отзад който ми беше счупен.
 14. Аз бях се навил на "Фарове лайф"въпреки,че парите са много, но съм от Варна и си викам поне няма ги пращам някъде надалеч,пък и го хвалят много. Уговорка от месец предварително. Един ден предварително звъня за да знам дали да ги свалям, каза ми донеси ги след 4 дена че нещо се забатачил с предните.След три дена за всеки случай викам да звънна пак да не ги свалям напразно фаровете (не всички сме масони с по две колии и гаражи под ръка),не вдига. На месинджър ми отговори след три часа, "Носи ги". Свалям и на другия ден ги нося защото стана късно...дърво. Няма го,не вдига телефон,не отговаря никъде. Писах му че така не се върши работа,като не можеш,звъниш на клиентите и обясняваш. След няколко дена,вече като бях дал фаровете на друго място,ми отговори че бил болен и здравето било на първо място,а го видях по същото време в личния му профил в фейса се постнал на връх Шипка. Колкото е добър в работата си трябва да се научи,че връзката с клиентите е двупосочна,като не можеш спази уговорка звъниш и казваш. Много ме подразни,сума време загубих да го чакам.
 15. @sunshaiЧе това е кирийка ве 🙂. Аз от терасата на блока един път без да искам натиснах копчето за багажника и трябваше да слизам долу да го затварям.