Jump to content

SvilenI

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C7

SvilenI's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колата остана на пусната ръчна спирачка имам проблем с ключа и сега не мога да дам на контакт за да освободя Електричестката спирачка. Ако някой знае как механично да я освободя за да я закарам до сервиза ще съм благодарен ако някой даде съвет.
  2. Не можеш просто така да смениш радиото, за жалосто трябва да махнеш ( component protect ) трябва да се махен с ODIS трябва да видиш със каква аудио система си, защото има значение дали е с 4 или 6 говорителя и дали си със Bose System. Ако не си сигурен най-добре върви в някой сервиз за да ти е мирна главата.
  3. Напротив подържа си VIM само че твоята кола е фейс лифт и там не се активира както при MMI3G+
  4. SvilenI

    MMI 3G+ само 2G данни

    Напиши каква ти е версия на софтуера на MMI 0566 but below 0715
  5. Скан си бях направил, всичко беше наред освен въпросното радио и така просто е уникална случайност да се случи това. Разреших проблема няма нищо общо с одис просто е голямо съвпадение докато работя с Odis и всичко да светне. Оказа се вода в буквата за скоростната кутия. Тъпо съвпадение за това и си помислих, че нещо се оплеска с кодировката... Ако някой има подобен проблем нека погледне въпросната букса. Благодаря все пак на отзовалите се.
  6. В страницата пише че са отпуска до 20 ти.
  7. Здравейте, колата ми е А6 avant 3.0 ( 245 ) всичко започна след опит за смяна на радио модула, моят има проблем ( не ми работи централната колана на таблото и суббуфера в багажника ( нямам Bose ). След като в сервиз решиха да се свържат с odis online за да се смени радиото( мъките ми започнаха). Колата започна да дава грешки във всеки един модул от ABS, Engine, Скоростна кутия дистроници и много други. Ако някой може да ми помогне. След като кота се е свързала си е променила някой от кодировките ... моля ако някой е запознат с Odis и VCDS нека се опита да ми помогне, дори и срещу заплащане. Благодаря на всички отзовали се.
×
×
  • Create New...