Jump to content

Sgraund

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 Олроуд Би ту

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Sgraund's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря , но откакто смених маслото от третия ден почна да се чува . А като я взех ми сложиха от оригиналното масло на ауди ( черната кутия ) . И се чуваха леко веригите , та смятам да сменя маслото и да видя какво ще стане . А къде се намира майстора ?
  2. Та накратко за колата е почти на 338000 кл. От мен за една година са минати 20000 кл . И не знам дали са сменян комплекта вериги , чува се едно меляне при 1200 оборота , ако някои е сменял да каже колко горе долу и от къде е купил комплекта да сподели и сервиз от които е доволен
  3. Благодаря, А на коя фирма комплекта е читав
  4. Благодаря . Днес ще видя какво ще стане в сервиза , какво ще кажат имам и в още един сервиз да посетя . И ще пиша за какво иде реч .
  5. Здравейте , имам audi a6 allroud Quatro bi turbo 313 к.с . C7 . И имам виене при каране на задна скорост , питах в представителството на Ауди и ми казаха , че кутията е необслужваема . От какво може да е това и може ли да се оправи , ако подлежи на поправка .
  6. Sgraund

    3.0 BITDI 313 Скорости

    Да попитам , имам същия модел като на колегата . И имам въпрос когато включа на задна има едно виене , кутията е zf
  7. Здравейте , от няколко дена имам audi a6 allroud Quatro bi turbo 2012 година . И ми трябва щората за багажника, някой ако има и не му трябва или знае от къде да си намеря моля да сподели Благодаря предварително
×
×
  • Create New...