Jump to content

nikoll0v92

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nikoll0v92

  1. nikoll0v92

    2.7 biturbo

    Проверих и всичко изглежда наред.И на бензин го прави.Интересното е че сутринта като запалихме колата първите 15 минути нямаше проблем и после започна.Възможно ли е от някой кабел като се нагрее от двигателя да прави беля или да отворя компютъра да погледна нещо ако е влизала влага.
  2. nikoll0v92

    2.7 biturbo

    Здравейте отново.Както бях писал по-горе имам проблем с мисфайърите.Смених комутатори,нови свещи ngk iridium plus,размених местата на бобините ,Буксите на самите бобини ги прегледахме и са добре.Днес я тествахме карахме около 10-15 Минути с подаване на доста газ,кикдауни и нямаше проблем и после изведнъж при подаване пак на газ почна да набива.Изчахме да изстине 20тина минути и направих пак едно пробно каране.Понастъпах я 2 пъти ,няма проблем.После я напънах пак и пак ги наби.Пробвахме без ламбда сонда и пак така.
  3. nikoll0v92

    2.7 biturbo

    Колеги търсих из форума и немога да намеря някаква тема за конвертиране на бобините ,или аз нещо не търся като хората.
  4. nikoll0v92

    2.7 biturbo

    Относно газта така я взех колата като цяло.Преди имах с4 пак на газ и нямах проблем.Относто проблема ми с текущата кола,мисля че се оказа газта.Днес я понатиснах на бензин и не се случи този проблем.
  5. nikoll0v92

    2.7 biturbo

    Днес я посръчках на бензин,не ми го направи този проблем.После я понатиснах и на газ ,също не го направи. Кода на двигателя е ARE.
  6. nikoll0v92

    2.7 biturbo

    Привет на всички.Имам проблем с цилиндри 4-5-6 .Дава ми следните грешки Audi 16684. audi 16688/89/90 fault code Сменени 6 свещи Тези грешки ми ги набива при по-рязко даване на газта.При плавно каране не се получава ако не се лъжа ,тъй като колата я имам от скоро.Колата е с газова уредба.Възможно ли е да е от недостиг на газ?На бензин не съм пробвал все още.
×
×
  • Create New...