Jump to content

TiL

Members
  • Мнения

    2466
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно TiL

  • Рожден ден 6.02.2000

Друго

  • Kaра
    Боли ме хуя брат :>

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

5309 профилни разглеждания

TiL's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. TiL

    Въпрос за калници

    Калници фейс-префейс са различни! Между комби и седан нямат разлика.
  2. TiL

    2.7 biturbo

    Опита ми показва(не че е голям) че средните части дето ги вземаме 80-90% са за балансиране! Не я ли балансираш я пиши бегала в най-добрия случай след 10-20к.
  3. TiL

    2.7 biturbo

    Доста момчета страдаха с китайски турбини и подкрепям колегата над мен...
  4. TiL

    2.7 biturbo

    Май си се вкарал във филми с турбини? Бих сложил оем тампони за рс4 . Не едно или две негативни мнения чух за тунинг вариантите. Как реши проблема със "снадката" пред дросела... на ниско налягане вече втора ще хвърлям, а съм със стокови турбини. Вече трудно и на висока цена се намират алуминиевите тела...
  5. TiL

    2.7 biturbo

    Не знам номера. То и без планките ще стоят стабилно 😁
  6. TiL

    2.7 biturbo

    Адаптерите, които си ползвал не са за този тип бобина... трябват ти по-дебели.
  7. TiL

    2.7 biturbo

    Елам да ти го дам да му навърташ по 40-60к на година па ще те питам после на какво гориво ще го караш. Ти ако си си го взел да го вадиш събота и неделя си е твое решение, моя го карам всеки ден и определено ще го карам на газ. Па това че съм убивал мотора и другите простотии... след 100к на газ май спокойно мога да си позволя основен ремонт или друг мотор, който не е "убит" от каране на газ нали? Между другото на газ 100-150к не са му никакъв проблем. До колегата с прекъсванията, смени си бобините с такива за тфси и разкарай старите бобини и комутаторите.
  8. TiL

    2.7 biturbo

    Дай снимка на тая проста система та да не пуша цигарите напразно 😁
  9. TiL

    2.7 biturbo

    Всъщност като стана дума... как се проверява картерната вентилация? Как да съм сигурен дали клапаните работят коректно. Обмислям по-натам тази година да сваля мотора за ревизия, да обслужа главите, вериги, дай боже и биели и турбини... Та се чудя дали да не сменя цялата картерна вентилация.
  10. Благодаря, тези дни ще гледам да го сваля.
  11. TiL

    2.7 biturbo

    Не ти мирише на газове, а на маслени пари... Поне това съм го забелязал при мен, разтрия ли я хубаво да "кипне" и ми лъха на маслени пари. Така и не ми остава време да сменя гарнитури и тапи.
  12. TiL

    2.7 biturbo

    Проблема са годините... къса се гумения маншон, имаше някакъв лагер за деуга кола се ползваше, но не помня от каква.
  13. TiL

    2.7 biturbo

    Да ъпна темата... Как се решаваше проблема с лагера на кардана?
  14. Имам странични огледала с прибиране, но често не сработват, направило ми е впечатление, че най-често отказват в сухо/топло време. Когато откажат, цъкам джойстика в положение в което трябва да се приберат, под волана се чува задействане на някакво реле, но огледалата не се прибират, дори не правят опит(съответно не е механичен проблем). Някой има ли схема на самата инсталация, имал ли е подобен проблем, явно проблема е централен, защото като работят работят и двете, откажат ли отказват и двете.
  15. В алито има "лепенки" за подобен тип сензори, аз му сложиш и не му трябва каквото и да е закрепване. Само все още не съм му измислил някакво капаче за да не се вижда самия сензор.
×
×
  • Create New...