TiL

Members
 • Content Count

  2,446
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About TiL

 • Rank
  User
 • Birthday 02/06/2000

Друго

 • Kaра
  Боли ме хуя брат :>

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

4,409 profile views
 1. Дълъг ключ и чук... Чукаш го рязко...
 2. TiL

  2.7 biturbo

  С кой си говори вчера за хибридни турбини, дюзи... Ицо
 3. TiL

  2.7 biturbo

  Стаматеее не си ъпдейтнаш инфото за дюзоте от форд
 4. На ремъка по спомен е 10г живота. В момента свалих ремък на 6 години и около 40К км... ми като нови са си да ги еа. Ама извършвам процедурата понеже загубих доверие в предишния собственик и за да отстраня теч от термостатното тяло. Попринцип като пробег на 2.7битурбо на комплект поставен в оторизиран сервиз му дават гаранция от 120000км за времево ограничение не знам дали има посочено от тях.
 5. Мани много професори тука Остави ги да си мислят, че туарега е с торсен, а като дойде време за правене на раздатка да се чудят за какво става въпрос.
 6. Приблем е разлика над 3мм до колкото си спомням. 3мм на грайфера са няколко сантиметра в обиколката... именно това е проблема, колела с различна обиколка. Познат с ХД успя да го счупи с две по две гуми от различни марки. Накрая се оказа, че и макар с еднакъв размер, то като им премериш обиколката даваха разлика 2-3см...
 7. Мотора върви като за конете си. Има вероятност да харчи масло, но в 90% от случаите обслужваш главите и се решава проблема. Кофтито е че е в6 и ремонтите изискват повечко разглабяне/време, но пък за сметка на това караш шест цилиндров мотор. Разхода... вече го знаеш предполагам, на газ ти се връзва на 1.9тди.
 8. Точно това е проблема, като се кара на газ не отчита правилно наличния бензин.
 9. TiL

  2.7 biturbo

  Някой има ли излишна бензинова помпа работеща/неработеща? Имали клапан, който трябва да държи бензина да не се връща при загасена кола. Мисля от това ми прави мизериите щом като дам два пъти на контакт (без значение дали е стояла 10 часа или 10 дни) и си пали без ядове.
 10. TiL

  2.7 biturbo

  Нямаше масло по тях, колата е с нормален разход на масло. Няма и ремап все още.
 11. TiL

  2.7 biturbo

  Не. Напоследък и не ми е оставало свободно време. Забелязах обаче, че като дам два пъти на контакт(съответно помпата подкача два пъти) и после запаля няма тресене.
 12. Ясно, мерси. Ще се пущат кройки значи.
 13. Да ъпна малко. Ще се слага китайски парктоник на седан. Някой ще каже ли дали има заготовки за датчиците или има разлика в броните с и без парктоник?
 14. Здрасти. Късно видях коментара ти. Вече е с монтиран Stag qmax+ който си е с обд. Сега обаче ме гложди нещо друго... Самия компютър разбрах, че има опция да се върже към бензиновия нивомер и по-този начин да се избегне всеизвестния проблем с нереалните показания на стрелката за бензина. Та имаш ли инфо къде и как се връзва при ц5?