TiL

Members
 • Content Count

  2,439
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About TiL

 • Rank
  User
 • Birthday 02/06/2000

Друго

 • Kaра
  Боли ме хуя брат :>

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

3,901 profile views
 1. Точно това е проблема, като се кара на газ не отчита правилно наличния бензин.
 2. TiL

  2.7 biturbo

  Някой има ли излишна бензинова помпа работеща/неработеща? Имали клапан, който трябва да държи бензина да не се връща при загасена кола. Мисля от това ми прави мизериите щом като дам два пъти на контакт (без значение дали е стояла 10 часа или 10 дни) и си пали без ядове.
 3. TiL

  2.7 biturbo

  Нямаше масло по тях, колата е с нормален разход на масло. Няма и ремап все още.
 4. TiL

  2.7 biturbo

  Не. Напоследък и не ми е оставало свободно време. Забелязах обаче, че като дам два пъти на контакт(съответно помпата подкача два пъти) и после запаля няма тресене.
 5. Ясно, мерси. Ще се пущат кройки значи.
 6. Да ъпна малко. Ще се слага китайски парктоник на седан. Някой ще каже ли дали има заготовки за датчиците или има разлика в броните с и без парктоник?
 7. Здрасти. Късно видях коментара ти. Вече е с монтиран Stag qmax+ който си е с обд. Сега обаче ме гложди нещо друго... Самия компютър разбрах, че има опция да се върже към бензиновия нивомер и по-този начин да се избегне всеизвестния проблем с нереалните показания на стрелката за бензина. Та имаш ли инфо къде и как се връзва при ц5?
 8. TiL

  2.7 biturbo

  За тройника или вземай силикон или преправяй с такъв от урод. На колко пиква?
 9. В последното изречение си в торалн заблуда. Купувал съм кабел от олх, купувал съм и от склад66. Та откакто си купих кабел от склада им станах редовен клиент. Освен, че получаваш някаква гаранция то получаваш и подръжка. До сега хората не са ми отказали какъвто и да е софтуер, който работи с кабела. Отделно е имало неща които не знам и са ме просветлявали. Та тея екстри не ги получаваш от олх или Китай.
 10. TiL

  2.7 biturbo

  Я жива душа в темата 😁 Ти кой беше, че нв се сещам по ника. Проблема е от онея гадните, еб*ните... Смених шестте бобини с чисто нови берута за тфси, пак го има проблема. Продължавам с изнервящото и отнемащо много време търсене на проблема. Иначе е вярно, че старата любов ръжда не хваща, по трудния начин стигнах до извода, че това е правилната комбинация от мотор, вървеж, купе и разходи... тази просто трябва да се вкара в кондиция, че е занемарена, но и това ще стане. Непосредствено след чипа ли започна да ти набива грешката? Защо не пробваш да налееш оригиналния софт за да изключиш варианта за проблем с новия софт? Къде я чипоса?
 11. За апарати от кола с чугунени шенкели мисля, че ще ти вършат работа от 2.7Т преди фейса, апарата е с четири накладки. Ако вече си взел апарати... търси съпорти от кола която е префейс с тези апарати. Също за да подобриш спирането е важно да барнеш спирачките и отзад.
 12. Гледай какъв ти е шенкела, има значение. Защо не вземеш апарати от фейсово 2.7Т?
 13. Ъп. Как са компютрите на Stag и някой монтирал ли е такава система на 2.7Т?