Jump to content

Donezo

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Donezo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Donezo

    Android Auto а4 2020

    Да подновя темата - колега, оправи ли се с този проблем? Аз съм в абсолютно същия случай и се чудя какво да правя. Пробвах и с андроидски телефон и с айфон - нито андроид ауто, нито кар плей захапват, а само се зареждат телефоните. Безжично се свързват иначе през блутуут, но може единствено да ги ползваш за разговори / музика.
  2. Благодаря! Сега дилемата е дали да е с външен S-line пакет или без. Четох доста ревюта и мнения, че возията при S-line е доста по-твърда и некомфортна, но пък колата става доста по-красива и спортна (лично поне на мен ми харесва много повече). Притеснява ме по нашите пътища как ще е положението обаче, с всички дупки и неравности... Вариант е просто да заложа на Advanced пакет, при който пак ги има страничните прагове и някой елементи по предната и задната броня, но колата не е със спортно окачване и не е свалена с 30мм надолу. Ясно е, че ще трябва просто да покарам и 2-та варианта (с и без S-line) и да преценя, но все пак - какво е вашето мнение?
  3. Здравейте, приятели! Обмислям покупката на А4/А5 2020 година (тъй като до колкото се информирах тогава излиза фейслифта на А4, а също и при А5 има разни подобрения - като по-голяма мултимедия например). Не съм много запознат и ми се иска вашето мнение и помощ, ако може да ми съдействате. Колебая се между 40TDI 190hp и 45TFSI 245hp моделите. Колата ще се кара, живот и здраве, на смесен път, няма да е изцяло градско, но не очаквам и да въртя по 20к извънградско на година. Може би клоня една идея повече към бензиновия двигател, тъй като е по-пъргав и предполагам ще е по-удовлетворяващо за шофиране, но пък на пазара има повече обяви за дизели. Като пробег и в двата случая гледам да е около 60-80к км. Дайте вашето мнение. Кой според вас е по-безпроблемния двигател? От към първоначална цена са горе долу еднакви (45TFSI е малко по-скъп).
×
×
  • Create New...