Jump to content

emanuilcho00

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

emanuilcho00's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет колеги имам следният проблем с Б6 1.9 TDI 131 коня 2002 година. При студен мотор като запаля почва да пуши много и мирише на нафта от какво може да е някакви идеи? Между другото се появи след като на бензиностанцията ми сипаха Бензин вместо нафта!!!
  2. emanuilcho00

    Комфорт модул

    Не не проработи и това!
  3. Привет колеги смених комфорт модула,но моя беше АС на края този е АL всичко сработи плафони,огледала,ел.стъкла заключвам през ключалката,но не мога през дистанционното гледах доста клипове,но нещо не се получава някакви идеи?
  4. Датчика ясно оправен е,а комфорт модула като го оставих 30час на топло и го сложих и проработи на сутринта пак не работеше демек излиза,че е от него
  5. Много благодаря, видимо няма нищо не се вижда вода да е имало нещо абсолютно е чисто и здраво вътре,но незнам вече!
  6. Ок колега много благодаря за инфото Ок ще го проверя а може ли малко инфо как се стига до него?
  7. Имам проблем с централното заключване, ел.стъклата и плафона, колата е Ауди А4Б6 седан 1.9 тди awx ел.стъкла има само на предните задните са на ръчка,та по същество след като престой ноща на сутринта не се отключва с дистанционно не работят прозорците също и плафона! След като покарам известно време колата се оправя и всичко в нея проработва така до другата сутрин! А ако не я заключа на сутринта пак нищо не работи а също и багажника се заключва все едно и неможе да го отвориш! Прикачвам снимки от това което излиза на диагностика!
  8. emanuilcho00

    Проблем с Б6

    Дайте малко инфо как се обучава ръчно ?
  9. emanuilcho00

    Проблеми!

    Благодаря,но не стана колега! 🥺
  10. emanuilcho00

    Проблеми!

    Здравейте, за много години,та да започнем с това колата е Ауди А4 Б6 1.9TDI 131 коня седан, та наследих този автомобил,но започнаха и проблемите да започнем от там,че той не беше каран от около 4/5месеца и беше паднал акумулаторът след като го заредих изглеждаше всичко да е нормално докато не тръгнах. 1. Започвам с това,че запалих автомобилът оставих да пораби на място след което се качих и остановявъм,че не работят ел стъклата да де ама съще временно не работи и централното заключване бяха отключени само шофьорска и пасажерската врата задните две и багажника не опитах от копчето на врата,но уви не става с дистанционното въобще не отчита нищо все едно не е от тази кола покарах 20км и видиш ли вратите както си карах изщракаха и ето всичко се оправи и ел стъклата и вратите и се заключва и отключва с дистанционно да де,но на другата сутрин греда неможе да се отключи с дистанционно отключих с ключа запалих няма проблем,но пак няма Ел стъкла няма отключване на задните врати и багажника да де,но покарах пак известно време и пак същото вратите изщракаха включиха се аварийните и видиш ли проработиха и Ел стъкла и централно и всичко и така всеки ден хахах. 2. Не спираме до тук като извадя ключа от таблото и изгасва цялото табло и часовника и километрите и компа къде ти показва дали има отворена врата. 3. Да продължим с още един проблем,както си карам и колата губи турбото гася паля и се оправя някой път . 4. Закачихме я на диагностика VCDS,но явно човекът май си нямаше и представа какво прави та изтри грешките след което покарах закачи я пак и останаха някой който не можаха да се изтрият прикачвам снимки от това което успях да заснема от грешките! Ще бъда благодарен ако може да дадете някакви съвети или дори ако може някой да я погледне. БЛАГОДАРЯ!
×
×
  • Create New...