Jump to content

IvanGeorgiev11

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 4ф 3.0Д АСБ

Персонална информация

  • Локация
    СОФИЯ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

IvanGeorgiev11's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Заставам с името си , разбирам ,че имаш изгода от тях , но при мен чашата преля и няма да им пълня гушата повече! Лично съм се чул и съм говорил със Стефан крематор и момчето знае ,че тези майстори не са това , което са били и не смее да каже нищо , както бях аз ,но видях ,че хората ,които давате акъл колко са велики и добри майстори само заблуждавате хората . Аз мога да прикача снимки с изображение от чатове с тях . Как не съм жалил и 1 лев и съм казал най-доброто да се прави и да няма "цигански работи" . Ти с твойте 6000 мнения ,които са тотален спам без насоки ,а само в заблуда на хора , които се чудят как и къде да си оправят автомобила водят до това.... Заставам с името си и мога да се срещна с теб ,за да поговорим за великите майстори и да ти покажа какво съм сменял ,колко съм платил и куп други неща . Всеки сам си носи кръста , а тези двамата "майстори" ме отказаха от марката . Преди това карах а3 и а4 , която я сервизирах при Боби на околовръстното и там отношението беше на високо ниво , но когато я взех а6тицата ми каза ,че не ремонтира такива коли и не е за него,а да потърся в нета . Също мога да кажа и положително мнение за Чавдар . Също за момчето от Люлин , което рециклира стопове ,невероятна работа свърши и е сериозен.. Но тук конкретно писах ,за да помогна на хора , които ти си подвел с твойте мнения !
  2. Здравейте, от 11 години съм с автомобили ауди , като последната кола ми беше а6 . Искам да ви споделя мнението си за Ники от Илиенци и за Румен , който се намира до Фанстастико Любляна. Двамата приемат много коли ,а нямат възможност да ги започнат . При двамата ми се налагаше да оставям колата по 1 месец да седи преди да я започнат . Но искам да ви кажа ,че при Бат Ники сменях носачи , шарнири , дихтунги и още неща по окачването + масло и ми взе приблизително 1500 лева. След излизане от сервиза , колата си тропаше , както преди и все едно нищо не е сменяно. След няколко дни отидох при Румен и той каза ,че нищо не е сменяно и където съм бил са ме излъгали . ОК , започнах да си карам колата само при Румен ,а там нещата се случваха бавно . Ако се разберем на 1во число да му закарам колата за дискове и накладки ,то след 10 дни си я взимах след много обаждания и уговорки . За съжаление и там не мога да изкажа добро мнение ,защото бях гледан ,като ходещи пари. За рециклирания на турбини , скорости и то без гаранция колата трябваше да седи по няколко месеца ,а сумата е приблизителна до стойността на автомобила . Смени ми възглавница , която той беше взел от Спас , който предимно части за а6 продава и се спука след няколко дни ,а гаранцията отказаха ,защото било проблем ,че съм минал през неравност..... Рециклирах фаровете при човек на Румен ,а той ги монтира . Фаровете светеха много нагоре и всеки път , когато го карах да ги регулира (с ваг ком) каза ,че това било добре , но все едно карах на дълги и заслепявах всички ,редовно ми правеха забележки . Мога да изпиша много лоши неща ,но мисля ,че това е достатъчно и не искам повече да ги засягам . Знам ,че има изключително много позитивни мнения и не искам да се карам с колеги от форума , това си е изцяло мое мнение . Но никога не бих изпратил човек при тях , защото ще седят без кола 1 месец ,а в крайна сметка не се знае дали ще свършат работа . Много се чудех дали да пиша за тях , но реших да ви споделя и хора , които търсят мнения да не се лъжат по старите такива ,а да видят едно актуално мнение.
  3. Днес отидох при един квартален майстор , за да ми погледне окачването и каза ,че имам масло около някакъв датчик на скоростите ! Възможно ли е да има масло около скоростите ?
  4. При мен проблемът е същият
  5. Хора , къде в София има читави майстори за тая кутия ?
  6. При Ники от Илиенци няма да ходя и не искам да влизам в подробности ,защото може да е било само към мен ,а тук във форума лошите мнения са малко . Къде в София могат да ми погледнат скоростите и евентуално да ги правят?
  7. В София някой , който разбира и ще направи диагностика и евентуално няма да те мота 1 месец и да си остави ръцете ? Без тия Батка ,Брато и прочие може ли да ми препоръчате? При Ники съм бил до скоро и повече не мисля да стъпвам там .
  8. А в София да ми препоръчате някой , който може да ми свърши работа ,дори и да е колега с непрофесионален ваг ком..
  9. Колата е 3.0 тди а6 АСБ 2007 година. Преди няколко дни усетих ,че при превключване има леко поритване ,а днес ,когато запалих колата светна таблото с всички червени предавки PRDS (или както им е номерацията) Изгасих я и се оправи . Масло в скорости не съм сменял и въпросът ми е има ли смисъл да го сменям или тая кутия се предава Колко ще струва смяната и колко време отнема на механик да смени маслото .
×
×
  • Create New...