Jump to content

dido_iv

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dido_iv

  1. dido_iv

    Ауди А6 C5 2.5 TDI-98г.

    Опитай да почистиш дебитомера.
  2. Здравейте, От няколко дни ми светва лампата за подгрева в движение,на диагностика BOSCH грешката е 0214 supply voltage short to B+. Някой имал ли е такъв проблем? Колата е 2.5 tdi AFB.
  3. Здравейте, От няколко дни ми светва подгрева в движение,на диагностика BOSCH грешката е 0214 supply voltage short to B+. Някой имал ли е такъв проблем?
  4. Може да е от маховика ,ако е двумасов.940лв е комплекта на LUK с маховик без лагер ,има вариант около 400 лв без маховик пак LUK,valeo кит 4в1 твърд маховик и комплект около 900лв ,но после само комплект на valeo.Може ли шума да е от кутията?
  5. Цената не е определяща,но по добре скъп.Става въпрос за текущи ремонти/масла,спирачки,окачване/.Колегите от Русе да кажат в къде ходят.
  6. Препоръчайте сервизи в град Русе,за общи ремонти. Благодаря предварително!
  7. имам голям проблем , намирам се в Дупница,от някьде ми изтече маслото,целия мотор е в масло,а не знам каде да отида???
  8. dido_iv

    типтроник

    Отиди в оторизиран сервиз.маслото се мери при определена температура.а относно колко събира-www.valvolineeurope.com
  9. мотора е AFB-180ps.аз минавам тънко т.к. се занимавам с авточасти,но около 1300лв. без труд
  10. Ремък и ролки се сменят на 50000км.,ако ремъка е GATES а ролките SKF тожа е наи доброто на пазара
  11. Днес смених ремъците,ролките вс.филтри и маслото на двигателя,водна помпа,термостат и след като я запалиха първите няколко минути работеше малко странно,после се нормализира,но здраво се притесних.Някои имал ли е подобна случка?
  12. Благодаря,точно затварянето наи-мн. ме притеснява,и не смятам,че вапроса е безмислен,защото вяржам,че има идр. които ги дразни това и искат да го оправят!! Фровете на моята А6 нямат нищо общо с тези и свалянето
  13. Здравейте!Може ли някой да ми кже как да си почистя фаровете от вътре.Знаете как потъмняват? Имам проблем със системата за почистване на фаровете.Как работи?
×
×
  • Create New...