Jump to content

dzatara

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4

dzatara's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. хехе , колеги мерси за информацията...... но всъщност кое от всичките е .... " че съм толерантен към обратните" или "че колата има тунинг"
  2. хех, ами незнам някои ако знае точно защо да пише, но и така да е не пречи на колата
  3. Като ми докараха колата Ауди а4 , ми направи впечатление, че "4"-ката ми е обърната на обратно, видях го и на други коли. Какво значи това колеги???
  4. Сега ще опитам,мерси се пак. И кажи още някой ползени кодове,който ще са ми от полза.
  5. Някой може ли да ме сфетне как да си оправя пепелника, изобщо не иска да се отваря с механизма. Единствено може с отверка.Кажете как да го оправя?И проблем с крушката във жабката не сфете а не е изгоряла самата крушка. И крушката в плафониерата ми прави същия проблем не е изгоряла и пак не сфети, тези 2те малките до нея сфетят тя неще?
  6. Да става по този начин.Но скам да попитам тези натройки за какво служат? И как да искарам външната температура на дисплея на климатроника?
  7. Колеги изяснете ми малко и на мен. Значи карам ауди а4 1996 Авант. Прочетох инструкциите за ползване на климатроника, обаче нито една от функциите които пише в указанията не ми действа. Натискам бутона за циркулация на въздуха задаржам го ....... и нищо не се показва на дисплея.Кажете ми защо не става. Мерси предварително колеги.
  8. dzatara

    Колеги помогнете........

    Ami ne , kupih go ot TECHNOMARKET..... sas nego nqma6e nikakvi takiva plastmasi4ki. Ako nqkoi znae sait ot kadeto moje da si pora4am da kaje.opa pi4ove namerih go vav avitel ........ mersi mnogo za informaciqta i za pomo6ta
  9. Насочете ме от къде мога да си купя , двете пластмасички който закриват двете дупки от ляво и дясно до касетофона. (Не съм със фабричния касетофон, а със CD)
  10. Добре, а ако си купя ангелски очи ще мога ли да им сложа от този ксенон дето се продава тука във форума ?
  11. Здравейте колеги, понеже се чудя какво да си взема XENON или ANGEL EYES. Карам Ауди А4 , някои по компетентен от мен нека ме посъветва и да ми каже плюсовете и минусита както на едното така и на другото. Мерси предварително !!!
  12. Здравейте колеги, понеже много съм се навил да си купя КСЕНОН за АУДИ-то ми , та да ви питам за такъв ли ксенон става въпрос че прави проблеми: КСЕНОН И също така се чудя между КСЕНОН или ANGEL EYES , ви какво бихте ме посъветвали???
  13. dzatara

    Здравейте....

    Значи взех си кабел за аудито и си качих VAG-COM Release 409-1 програмата на компютъра ми, какви са функциите на тази програма, какво мога да правя с нея по аудито ми. И искам да попитам още нещо. Значи когато си купих колата, лосчето което е за мигачите, на него има един бутон "FUNK" и още един EIN - AUS и когато натисна това EIN - AUS се включва някаква аларма която задеиства фарове мигачи. ( алармата на колата оригинална я сфалихме понеже колата пристигна без дистанциионно за алармата), и като натисна един от тези бутони нищо не става по таблото. Та мисълта ми е, за какво служи и да ли е от моята кола тоя лост. И може ли да сложа друго табло за да ми работи лостчето с тези функции??? Мерси предварително !!!
  14. dzatara

    Здравейте колеги....

    Мерси колега !
×
×
  • Create New...