Jump to content

Dimitkoto

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Контакти

  • ICQ
    24026219

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1046 профилни разглеждания

Dimitkoto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може би е продадена, изтрита е от mobile.bg, но и няма телефон да му се обадим на колегата да питаме, и да му напомним да свали обявата тук ако я е продал.
  2. Ето снимки на нещата които ми останаха след ремонт на фарчетата: Огризки от десен фар: Остатъци от ляв фар: Същата галерия с по-големи снимки е тук: http://dimitkoto.snimka.bg/automobiles/podaryavam-charkolyaci.714528.29054573 Рефлекторите имат забележки, като този от десния фар е по-читав. Лупите и рефлекторите им си останаха както си бяха. Ел. машинките също не съм ги пробвал понеже си оставих тези от моите стари фарове - да съм сигурен че са ок :)/> Тази на десния фар има леко посчупено но може да се поправи. гумените уплътнения също имат леки забележки, но са цели и могат да свършат работа. В София са нещата, който се интересува нека пише - ще се радвам ако свършат работа на някого. Поздрави!
  3. Здравей колега, аз смених скоро предни пружини уж със стандартни за модела, но сега муцуната ми почна да се влачи по земята и много се дразня. Чудя се първо дали тези пружини ще станат за седан - нищо че са от комби, и дали още ги имаш де. ако са по-твърди от седанските че да ме вдигнат малко ще е супер
  4. В София съм, с А6 AEL '95 quattro и съм свободен в извънработно време
  5. Здравейте фенове, Откакто съм си взел колата педала за спирачката е голямо дърво и ме дразни как трябва да го тъпча, а това май е точно темата която може да ме избави. Исках да попитам само някой който е провеждал успешно процедурата по ремонта и е навит да ми отдели половин час за иснтруктаж - да ми прати координати за да се видим, да ми разкаже набързо кое къде и как се прави и да пием по бира ако е мераклия Мерси предварително и евала за ентусиазма! Поздрави, Димитър
  6. Колеги, подарявам старо шкафче: http://forum.tupalka.com/viewtopic.php?f=10&t=17201
  7. Dimitkoto

    Тениски

    Получих моите, страхотни са! Мерси
  8. Dimitkoto

    Тениски

    И за мен от тази, размер М. Може по еконт до адрес София - бул. Тотлебен 53-55 - 6 етаж за Димитър Сакъров - тел 0889 891791 За още един колега от двата вида черни по една - размер L - на същия адрес. Поздрави за хубавата инициатива!
  9. Подаряваме пералня Купена е втора употреба, работи 1 година безпроблемно и малко след като изтече гаранцията - започна да тече. Може да е някое гумено уплътнение или нещо по-сериозно но никой не я е гледал а си взехме нова. Мотора работи, програмите работят, само дето тече вода. Намира се в кв. Гео Милев близо до х. Плиска, и се дава само ако си я изнесете лично (на втори етаж е и няма асансьор). При интерес - ЛС. Поздрави!
  10. Здравей колега, търся тези неща: 1. Двата буфера или там както се водят алуминиевите държачи на предната бронята които се хващат за рогата. 2. Десен фар (на моя са му счупени пластмасовите щипки отдолу) 3. Средната решетка от която излиза лостчето за отваряне на капака. 4. Механизма с лостчето на капака. 5. Една съвсем малка лайсничка която е зад задна дясна врата на калника. 6. Средния плафон по средата на тавана (плъзгача на моя е счупен). 7. Филтър за купето за климатика (нов). Колицата ми е A6 C4 '95 седан. Поздрави!
  11. Здравей колега, търся тези неща: 1. Двата буфера или там както се водят алуминиевите държачи на предната бронята които се хващат за рогата. 2. Десен фар (на моя са му счупени пластмасовите щипки отдолу) 3. Средната решетка от която излиза лостчето за отваряне на капака. 4. Механизма с лостчето на капака. 5. Една съвсем малка лайсничка която е зад задна дясна врата на калника. 6. Средния плафон по средата на тавана (плъзгача на моя е счупен). Колицата ми е A6 C4 '95 седан. Поздрави!
×
×
  • Create New...