Васко

Audi Club BG Member
 • Content Count

  12,891
 • Joined

About Васко

 • Rank
  User
 • Birthday 05/24/1983

Друго

 • Kaра
  A6 4F 3.2 FSI

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз сменях този за увеличаване/намаляване, както и този за управление на MMI - от АлиЕкспрес - за мен са неразличими от оригиналните. Сега трябва да купя старт/стоп, така че и мен ме интересува темата.
 2. Е така де Имайки предвид, че не всеки може да се справи с тоя монтаж, за разлика от този на mr12volt, цената си идва двойна
 3. @P_PETKOVТова отговаря ли на моя въпрос по-горе, че ако не слушам андроидската джаджа, а радио, например, няма да ми звънне телефона и респ. да мога да приема разговора?
 4. На мен ми излиза 330 паунда, което са си 760 лв.?
 5. Аз опеделено обмислям да поръчам, само че не ми се чака месеци. Ако се организираме бързо и намерим някаква адекватна доставка, брой ме.
 6. Може ли линк? Аз такава цена не виждам
 7. @OvivO, може би глупав въпрос, но ако ползвам някой от тия продукти на Mr12volt /на мен ми трябва само за bluetooth разговори/, но междувременно слушам радио или ползвам вградения ТВ тунер, bluetooth-ът ще работи ли? Мисълта ми е, че някъде прочетох, че Mr12volt, специално P600, което на мен ми е достатъчно, симулира CD, това значи ли, че ако работи радиото телефонните разговори ще са неактивни? Нещо друго само за bluetooth мога ли да сложа? Бих сменил bluetooth модулът, но четох, че ми трябва 4E0 910 336 MX, а не намирам такъв никъде.
 8. Аз съм страшно доволен от https://stechnik.bg/контакти-ес-техник/ Бързо, качествено и евтино ми решиха проблема. За въздушно окачване не бих я закарал другаде.
 9. @OvivO на линия съм, когато кажете Аз така го излекувах, отличен е резултатът
 10. Би ли обяснил малко по-подробно? Аз съм с аналогов тунер, как мога да го ползвам?