Jump to content

Antonio_G

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Antonio_G

  1. Antonio_G

    съсипаха ми колата

    здрасти гризли мерси за подкрепата че се оправят нещата .
  2. Antonio_G

    съсипаха ми колата

    здравей как е твоята Б3-ка много ме кефи и мен да каза ми ти за 100 която сте имали следващата седмица ще се видиме ли .имах доста работа и затова пропуснах .поздрави на всички
  3. Antonio_G

    съсипаха ми колата

    здравей Вальо ,благодаря ти че така бързо се отзова !да бъзикаха с шестограма дебитомера които никога не беше пипан беше си пломбиран и бъзикаха още винта на газта за празния ход .потенциометъра не им дадох да го пипат.
  4. Здравейте ,колеги .От близо 3 години имам ауди 100 2.3бензин и от тогава е на газ.Направих му близо 50 000км без никакви проблеми после започна да ми дава ядове на газ ,на бензин винаги работеше перфектно.с помоща на колегата WBI успях да я оправя на газ бих казал че колата се успа стана перфектна .Може би месец преди да я оправиме с колегата започна да губи оборотите на празен ход на бензин ,сутрин като я запаля работи добре но след 5 -10 минути като загрее започва да губи обороти и гасне но след като я оправих на газ този проблем го оставих за понататък. така миналата седмица реших да я закарам на диагностика на бензин ,препоръчаха ми да отида в сервиза на мотоман .и там започна моята одисея .Резултата от"ДИАГНОСТИКАТА"е че в момента колата ми не работи на бензин ,просто гасне ,а отгоре на всичкото вече я няма и на газ.Положението е трагично не мога да я гледам така.Моля ви за съдействие ако имате нещо в предвид казвайте но честно казано съжалявам че я закарах на майстор .сега искам да я оправя на бензин уж казаха че всичко и е в ред и поискаха да я оставя да били прегледали потенциометъра на дебитомера аз отказах категорично.Успяха доста да я разцентроват ,казвайте какво да правя .Надявам се че е възможно да я върна в старото и състояние.предварително Ви благодаря!
  5. Antonio_G

    джанти 17'

    колега при теб 18 ките със фланци ли ги караш?
  6. Antonio_G

    джанти 17'

    колега без фланци няма ли да станат?сигурно ли е че ще опират в калниците ?.кажете ако имате опит с тези неща.аз по принцип исках 17 но не си намирам сега се продават едни 18 приличен модел са та мисля да пробвам ,но да не стане колата само за гледане че аз доста я карам да не започна да правя всеки месец носачи ,посъветвайте ме . стабилността също ме интересува ,устоичива ли е както с 16 например ?????
  7. Antonio_G

    джанти 17'

    моето е 100 ц4 авант
  8. Antonio_G

    джанти 17'

    колега не е ли стабилна колата при висока скорост.аз сега съм със 16 и с ниското окачване ще ми станат ли 18 без да опират ?
  9. Antonio_G

    джанти 17'

    колега преди мисля че имаше тема и там беше твоето ауди с 18 цола ,маслено зелен металик или се лъйа .искам да попитам 18 цола влизат но на какъв размер да са гумите.мерси .Тони
  10. здравей колега обади се тук 0888099423 автоморга аутоимпорт миналата седмица ходих стори ми се че има А6 като твоето питаи там и на още едно място 0888602893 жиката .успех.Тони
  11. Antonio_G

    парното

    дано надявам се и аз на този вариант
  12. мерси колега JohnP ще се поинтересувам за това .не знам дали има много възможности откъм хора които правят това дано намерим съвестни хора.нека се допитаме до хора с лични впечатления за всички ни ще е полезно .
  13. хаиде няма ли развитие при някого вече .кога ще ги оправяме тези рейки .аз нямам търпение вече .
  14. Antonio_G

    парното

    здравейте мислите ли че ще имам нужда от ново моторче нали се оправи ,няма ли да се получи само с профилактика да го почистя да пръсна с нещо .
  15. Antonio_G

    парното

    мерси ако имам нужда обезателно ще се обадя ще се възползвам от предложението.куклата е добре слуша ме тя .ще я пооправя тези дни съм по свободен .ти докъде я докара твоята хубавица.взех си пастата която ми препоръча ефекта е поразителен .започвам с парното след 2 дни и ще имам доста въпроси за вас ,колеги .
  16. Antonio_G

    парното

    докато духаше само студено ми даде 08,5 11.7 13.5 15.1 след това се оправи и ми показа тези 08.7 11.7 13.5 15.3 това е което показва и в момента .
  17. благодаря за предупреждението освен да я слагам без да я рециклирам дано да изкара още 150хил пък тогава ще му мислим
  18. Antonio_G

    парното

    liubo оправи се тая гадина започна да духа и топло и студено ,но до кога не знам .намерих старите теми VBI доста е писал по въпроса ще го питам това онова да знам като разглобявам за предното стъкло да направя профилактика и на това .мерси за инфото проверих какви грешки ми дава но сега не ми е ясно какво точно означават ,в смисъл то си пише но дали с почистване ще се размина .
  19. колега къде е този магазин да проверя ако се навият да им поръчаме ,че сме доста тези закъсалите .60лв горе долу бива не е 85 като в порше.мерси .
  20. Христос воскресе.здравеите ,колега JOHNP ,каза че си ходил до техническия ,кога започват работа там .дали работят на 29 и 30 .да взема да я купя и да им я занеса. предполагам че е за смяна моята след като изтече 500мл за 40 дни няма какво да я чакам нали.
  21. весели празници и на теб както и на всички колеги от форума .няма страшно ще ги оправиме колиците
  22. здравей колега .преди месец ви питах за теча които имах на хидравлична течност.тогава я смених и видях че маншона ми е скъсан .от тогава до сега за месец горе долу вчера долях 500мл.течност което ме навежда на мисълта че реиката се нуждае от ремонт.искам да те попитам дали е възможно от нея при по висока скорост като вляза в дупка имам чувството че имам нещо разбито по предницата а там всичко съм си сменил все едно моста се измества ,нестабилна ми е колата .а относно рейката днес намерих една втора ръка за 180 казаха че ще я дадат не е ли по добре да я взема нея отколкото да рециклирам моята?и аз съм във вашия отбор сам ще си я сменям .но не съм сигурен дали е за смяна ,какво би ме посъветвал ти ?предварително ти благодаря.поздрави Тони.ако не съм нахален и не се натрапвам ми се иска да обмениме мнения и да сравниме ,защото при мен имам чувството за лека хлабавина .тел. ми е 0887 821 345 лека вечер .
  23. колеги нещо каталожните номера които намерих не излизат в германия не знам защо.ше се пробваме пак много са зле лайстните дано сколасаме да ги оправим .тука има доста колеги които се занимават с внос на части ,никои ли не може да ги внесе на по нормална цена която да отговаря на стойността на колите ни все пак са доста старички но още си ги бива не съм спрял да търся .поздрави Антонио
×
×
  • Create New...