Jump to content

dragogbg

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dragogbg

  1. Ок, в Понеделник ще я закарам в сервиза и, ако открием пробшема ще пиша.
  2. Ами основно от картера, и маслената помпа на която имаше доста нагар по цедката и не вдигаше налягане.
  3. Колицата е на реални 160к. купих я от Германия от частно лице.Обслужвам я добре, но.. изведнъж се появи проблем с оборотите.На празен ход или в движение, оборотите ту се качват, ту падат.Има и едно претрисане на двигателя от време на време и общо взето е малко шумен.Работата на двигателя е някък неспокойна. Държа да отбележа, че свалихме картера имаше адски много нагар, мас.филтър беше лешшш.. Почистихме, сменихме масло и филтър, но... проблема си остана.На компа не дава никакви грешки, ако някой има представа, какво се случва, моля да сподели.
  4. Ръчка е и наистина се колебая дали да я чипирам! Колега ако е удобно дай някакъв номер за връзка явно добре познаваш този мотор.Или звънни на : 0876774766 - Драго.
  5. Здравейте колеги скоро си купих A6 Avant (4F,C6) модел по талон -2006 но по рама е 2007-ма Аудио системата е с фабричен усилвател с оптика а в жабката има единично CD. Въпросът ми е някой има ли си на идея, как може да се монтира устройство което да чете Mp3.??
  6. И така "РАЗВРЪЗКАТА" Във "Аутотехника - Плевен" закачиха я измериха налягането на маслената помпа, което беше ниско и на моменти варираше. Вариантите следователно бяха два.Запушена помпа или повредена помпа.Вторият вариант изобщо не ме устройваше тъй-като цената на помпата наистина се оказа "дебела" само 2300лв. защото тя по талон е 2006год. но по рама излезе 2007-ма.И така оказа се, че Германеца от който я купих е направил последна смяна на масло, когато колата е била на 124,000км. и до 153,000км не е сменяно,Отделно е стояла 2-3 месеца в гараж без да се пали.В Германия обаче след покупката я карахме около 120км. след това се качи на автовоз и до Плевен.Регистрирах я минах 20-30км. и светна лампата за налягането на маслото.И от там смяна на масло и филтър, в доверен сервиз където видяхме полуразпадналият маслен филтър, но не помогна.След като свалиха картера в Аутотехника вътре беше пълно с мизерия а на цедката на помпата имаше нагар, като утайката от кафе която остава на дъното на чашата! Последва почистване на картер и цедка, смяна на масло и филтър ( съответно чисто новото масло и филтъра на боклука - 140лв.) смяна на въздушен филтър и поленов на купето и сега автомобила се движи перфектно,Благодаря на всички за информацията, живи и здрави!
  7. Благодаря за изчерпателната информация! Утре в 9:00ч. имам записан час в официално представителство в Плевен.Ще Ви информирам, какво ще установят там.
  8. Благодаря колега! Това номера на помпата ли е?
  9. Ами в моят доверен сервиз точно това им казах да направят, но те избраха по-лесното и сега едно масло по дяволите с филтера.
  10. В Петък съм си записал час в Автотехника - Плевен.Да видим какво ще излезе.Иначе днес запали, поне двигателя работи все още.Оказа се, че иска да и натисна съединителя за да запали! Интересното е че, има налягане на маслото над 4 бара, а щеката показва ниво над нормата.Антифриза си е на мястото.Абе кошмар... 7000€ + 1000лв. да стигне до БГ.Без номера, седяла в гараж 2-3 месеца без да се кара! Цена на маслената помпа - 369лв. оригинал, и това е без отстъпката!
  11. Днес колата отказа да запали! Изписва на компютъра "SERVICE" и до там. Вдигнах капака и като отвих капачката на маслото ме лъхна миризма на бензин.Може би някоя дюза "пикае" .... Просто ще полудея!
  12. Здравейте колеги.Купих си преди няколко дни Audi - A6, 2.0 TFSI, 170к.с. - 2006год. от Германия от частно лице ( германец) със сервизна книжка и т.н... Не минах и 10км. с нея и светна лампата за налягане на маслото. Отивам в сервиза и смених маслото с "Castrol" всичко както си му е реда, и разбира се масленият филтър, който беше полуразграден и пълен с кал! Тръгнах с нея извън града и не минах и 40км. и пак светна лампата.Някой има ли си на идея за какво иде реч? И ако е от малената помпа, каква и е цената г/д? Благодаря!
  13. Има такава опция още повече, че брат ми живее и работи там, но отиват едни 1000? е така по пътища, разкарвания, документи, гориво и т.н...
  14. Дай линк на поне един! Чувал съм доста лоши неща за Дупница, вярно ли е, или са само слухове?
  15. Обикалям по авокъщи и зяпам редовно в нета всякакви обяви.Общо взето няма кой знае какъв голям избор, но все пак се намират на що годе добри цени.Въпросът обаче е на какъв авомобил ще попадне човек.Купувал съм коли от Автокъщи и знам, че това не е много добра идея.Ще ми се ако някой от форума има такова Audi за продаване нека пише на лични. И все пак, кажете нещо за слабите страни на този модел. :flehan:/>
  16. Здравейте колеги, спрял съм се на Audi 1.9 TDI 131коня с куатро.Смятам да е модел след 2003 год. включително.Имам два въпроса : - 1. Дали моделите след 2003 са по-сполучливи и въобще този модел добър избор ли е? - 2. От къде да си купя такъв автомобил? БЛАГОДАРЯ ВИ..!!
  17. dragogbg

    А6 след 2005

    ОК ясно е, че тези автомобили с който и да е от моторите са добри и е ясно, че като цяло са страхотни, но нека обърнем внимание и на техните капризи, подръжка,проблеми като цяло! Напомням, че разговаряме за А6 модели след 2005год.Благодаря Ви!
  18. dragogbg

    А6 след 2005

    Искам да благодаря лично на daks че прояви разбиране към моят проблем.Казвам проблем тъй-като аз много малко да не кажа почти нищо не знам за автомобилите като цяло.Ако може да ми обясните нещо по-подробно за ходовата част,за капризите по-специално във тези уникални за мен автомобили.Вярвам че Ауди много скоро ще изпревари и Мерцедес след-като вече задмина БМВ.Благодаря Ви приятели!
  19. dragogbg

    А6 след 2005

    Ама дайте инфо бе хора или тук се коментират само таратайки от 90'-те години?
  20. dragogbg

    А6 след 2005

    Дайте малко инфо за Ауди А6 след 2005год. модели.Как се справя 2.0tdi 140hp добър двигател ли е за лимузината? Дайте възможно всякакво актуално инфо за лимузините на Ауди А6 след 2005год. Благодаря..!!!
  21. Abeeeee хорааааа що говорите само за моторите.Кажете нещо и за ходовата част,скоростите,спирачките,разхода,поведение на пътя и т.н.Интересува ме конкретно бензинка А6 модел 2001-2002.Дайте съвет за този автомобил, че скоро ще ходя до Германия да си купувам те такова AUDI.
×
×
  • Create New...