Jump to content

bokahunios

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Male

bokahunios's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей,Люси!Искам да попитам,можеш ли да помогнеш за моя проблем?Имам audi80 1990г. 1.8 мотор NE автоматик е колата,от карбуратора тече бензин и гасне,абе изобщо неще да върви на бензин ,карам само на газ!Ходих при едни момчета в един сервиз ,казаха ми ,че ми трябва нов карбуратор,но най много ме учуди ,че ми казаха ,че марката на карбуратора ми е кьонинг!!!Има ли такова нещо,по форумите никъде не съм срещал такава марка за audi80!
  2. Привет ,колега! Интересувам се от датчика на скоростната кутия за скороста и изминатите километри! Ще прикача и снимка ,на моя ,колата е автоматик!
  3. bokahunios

    датчик

    даМисля ,че не са светлини ,защото си ги имам ,не са ли към датчика този дето е с три стъпала ,аз намерих такъв датчик с две стъпал и му стъурчи някаква пластмаса ,отстрани!
  4. bokahunios

    датчик

    Колеги,ако може някой да помогне ,ще съм много благодарен!Работата е такава!Това на снимката е датчика на скоростната кутия за километража,ако някой може да каже ,как се сваля това чудо!А също така искам да попитам ,ако някой знае този другият куплунг за какво е ?Колата е b3!
  5. bokahunios

    километраж

    Здравейте! Аз съм със същият проблем,не работи нито долният ,нито горният брояч ,а също така и скороростомера!Намерих си датчик,но е малко по различен ор моя ,моят е с3 кабела ,а този дето намерих е с два и формата му не е севсем същата,като на този дето е на колата ми!Колата е 1.8 карбуратор ,автоматик,но гледах на един комшия ,с обикновенна скоростна кутия ,има същият ,3 пистов датчик и като този дето ми донесоха ,той е с едно стърчащо пластмасово отстрани и е с две писти!Ако0 някой знае ,нещо по въпроса ,моля нека да ме светне ,че вече немам нерви да се занимавам с това ,а също така ,не мога да открия начина на сваляне на моя датчик ,как се прави дърпа ли се ,какво се прави ,подивявам вече ,моля някой да помогне с информация !
  6. здравей ,колега !имам същият ппроблем и аз не знам отговора!
  7. да така казаха и от сервиза,благодаря!
  8. Здравейте ,колеги!Мисля ,че мога да кажа на колегата откъде да види чертеж на автоматична скоростна кутия за ауди80!Сайта е руски,само че не мога да се сетя точно името ,но аз съм свалил ръководство за експлоатация ,така че мога да го изпратя на всеки който иска!моят имейл е bokahunios@abv.bg!А ако ми кажете как да го кача тук,още по добре,ще го четат всички!А на колегата дето пита за една кутия ,която доколкото виждам от снимката е четиристепенна ,значи колата е В-4,аз съм с В-3 и миналата година по това време ми се наложи да правя скоростите ,взеха ми 900 лева в джемини,дето е на разклона за банкя и досега нямам проблем,доволен съм ,но мисля че е доста скъпо!А сега ,за да не отварям нова тема ,ще помоля ,ако може някой да ме открехне как се проверява маслото на скоростната кутия? Знам,че трябва да е топла колата над 60градуса,но трябва ли да работи или трябва да е загасена ,когато се гледа маслото на пръчката,защото дава различни показания при двата варианта ,интересува ме кой е правилният ,при работеща или загасена кола?
×
×
  • Create New...